keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Renon kuulumisia

Reno (Belunan Soleado Reno) on eilen leikattu kurkunpään halvauksen takia. Reno on tällä hetkellä kotona toipumassa operaatiosta joka sujui hyvin. Ruokakin on alkanut maittaa ja hengittäminen on jo helpompaa, eli paraneminen on alkanut. Nyt pidetään kaikki peukut pystyssä että kaikki menee hyvin loppuun asti. Tarjalle jälleen kerran suuri kiitos Renon hyvästä hoidosta.
Hakaset koristavat Renon kaulaa nyt parin vkon ajan.
 Renosta otettiin vielä lisäkokeita, joiden tulokset valmistuvat  muutaman päivän sisällä, näillä kokeilla haluttiin vielä pois sulkea sairauksia missä tuo kurkunpäänhalvaus on yhtenä oireena, varsinkin kun kysymyksessä on noin nuori koira. Se koskee myös kasvattajan sydämeen kun om kasvatti sairastaa, ei kenellekkään toivoisi sairautta vaan aina sitä toivoo että jokainen Belunalainen olisi terve koira, mutta aina se ei vain toteudu. Nyt onkin kovasti  kaikkea liikkeellä, aikaisemmin kerroin jo Amalian märkäkohtuleikkauksesta ja sielläkin paraneminen on hyvällä alulla.
Amalian paraneminen on jo hyvällä alulla.
 Kolmaskin Belunalainen sairastaa nimittäin Banjo. Banjolta on revennyt yksi kynsi ja sekin jouduttiin operoimaan, mutta nyt paraneminen on sitten alullaan. Toivotamme kaikille pikku potilaille pikaista paranemista.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti