tiistai 18. heinäkuuta 2017

Puuhakas päivä

Tänään oli sitten mattojenpesu päivä ja kaikki likaiset matot kannettiin pesupaikalle, meillä oli pesuyksikkö, huuhteluyksikkö ja kuivausyksikkö. Matot puhdistuivat vinhaa vauhtia ja yli kolmekymmentä puhdasta mattoa odottaa kuivumista. Kuivausyksikköä hallitsee säiden haltija jonka tehtävänä on sitten kuivata meidän pesemät matot. Koko porukka tietenkin osallistuimattojen pesu projektiin.
Väsyttävää touhua


Onko ton painepesurin pakko pitää noin kovaa ääntä

Onko kohta valmista

Mä vartioin tuon maton kuivumista

Nyt taitaa olla viimeinen menossa.

Saatiinpas nuo matot pestyä.

Portti oli auki tuonne lammelle ja jossain kohden meiltä loppui veden tulo ja Harry lähti katsomaan mistä se mahtaa johtua ja Lotta olikin käynyt jossain välissä pelastamassa uppopumpun rannalle. Lotta ei voi antaa uppopumpun hukkua se on pelastettava. Kun saatiin matot pestyä ja kuivumaan niin Harryn lapset tulivat houkuttelemaan meidät kaupunkikierrokselle ja mehän oltiin sitä mieltä, että ollaan ansaittu vapaa iltapäivä ja ensin suunnistettiin Jokke-jokijunalla ympäri kaupunkia ja sen jälkeen Jakke-jokilautalla parin tunnin risteily.
Katulaulaja









 Kiva iltapäivä ja ilta pitkästä aikaa yhdessä ihmisten ilmoilla. Käveltiin käsikädessä pitkin katuja olipas se romanttista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti