lauantai 31. maaliskuuta 2018

Lankalauantai

Tätä launtaita onkin vietetty hieman erilaisissa merkeissä, aurinko paistoi ja sai meidät intoutumaan metsätöihin. Puuta kaatui niin että ryskyi. Kiipesin tikkailla kiinnittämään köyttä puuhun ja tottakait tikkaat kaatuivat ja KePo joutui pelastamaan minut puusta. 
 Minä olin vänkärinä ja vedin puuta oikeaan suuntaan ja KePo sitten käytti moottorisahaa ja aivan hienosti puut kaatuivat.
Kun puut oli kaadettu saivat koiratkin tulla ihmettelemään mistä kummasta oikein oli kysymys ja mikä ihme ryske sieltä oli kuulunut.
 Kyllä riitti ihmeteltävää mitä ihmettä olikaan tapahtunut ja minullakin oli pää täynnä havunneulasia ja taitaa olla vieläkin. Harry oli kyllä sitä mieltä että  taitavat tulla ulos sisäpuolelta.
Työmaan ympäri piti juosta muutama vauhtikierros.
 Seuraavaksi karsimme kaikki hopeapajumme "töpöiksi" ja silloin  KePo teki samalla koirille pajukeppejä kaikki koirat tykkäävät kuoria pajukeppejä.
Välillä oli tuumaustauko paikallaan

Lotan pajukeppi

Jos olisi lapsista kysymys nämä olisivat pajupillejä

Toscallakin on omansa

Hyvä tuli
 Pohjanmaalla on todella söpöjä trulleja ollut liikkeellä.
Mitähän sinne koriin mahtaa kertyä

Hyvää pääsiäistä
Valtavan ihana asia kun perinteet ovat kunniassa ja lankalauantainahan värjätään langat ja allaolevassa kuvassa ainakin osa tästä ajatuksesta toteutuu eli Hyvää lankalauntaita kaikille.
Pepsukkaa ihan hymyilyttää
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti