torstai 1. maaliskuuta 2018

KePon synttärit

Tänään KePo viettää synttäreitä, mutta miten se oli minun muististani ihan kadonnut, onneksi ystäväni muistutti minua päivällä asiasta kun lähetti KePolle onnitteluita. Kun asia tuli minunkin mieleeni niin ajattelin että nyt valmistan herkkullista ruokaa Harrylle siksi kun hän tulee töistä ja juhlistan sillä syntymäpäivää.  Lihat pannulle ja juuri silloin alkoi oven takaa kuulua haukuntaa joten lähdin sitten päästämään Keelaa sisälle ja se kesti juuri sen verran aikaa, että BB oli syönyt kaikki pihvit parempiin suihin. Siinä sitten tuijotin lautasia missä oli suurin piirtein salaatinlehdet poikittain. BB oli juuri syönyt oman ruokansa ja siinä sitten meni jälkiruuaksi vähän liharuokaa.
Mulla on vatsa ihan täynnä.
Eihän tässä voinut muuta kuin nauraa ja kaivaa pakastepitza pakkasesta ja kun kerroin Harrylle kuka söi pihvit niin Harry kuului juttelevan BB:lle "Vai antoi mamma sulle iskin pihvit, oliko hyviä?"
 Meillähän ei koirille koskaan kukaan suutu, sillä kyllä me tiedetään, että koira on sekaravintoa syövä peto ja tilaisuus tekee varkaan.  On se BB sellainen kujeilija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti