maanantai 19. maaliskuuta 2018

Täyden 10 tyttö

Tänään juhlii Mandy 10 vuotta. Mandy syntyi Belunan kenneliin kymmenen vuotta sitten Belunan ensimmäisessä pentueessa. Mandy oli hyvin toivottu leonberginpentu, sillä Mandyä oli toivottu perheeseen useita useita vuosia lähes 20 vuotta  ja vihdoin aika oli otollinen ja pieni Mandy muutti Kokkolaan.
 Mandy on ollut aina hyvin erikoinen koira, jo pienenä Mandy päätti mitä aikoo elämänsä aikana syödä, siihen eivät kuuluneet koiran nappulat. Mandy aiheutti harmaita hiuksia perheelleen kun alkoi itse valikoida ruokansa, kunnes vihdoin Mandyn emäntä ja isäntä päättivät luottaa Mandyyn ja tarjota sitä ruokaa mitä Mandy milloinkin söi. Mandy siis valitsi itse raakaruuan ja siitäkin vain parhaat palat.
 Mandy ohjasi perhettään moniin valintoihin, mm. talo nousi Mandyn lempijärven Runtujärven rannalle, missä Mandy tykkäsi käydä uimassa. Minulla oli ilo viime kesänä käydä tapaamassa Mandyä ja myöhemmin Mandyn kaveriksi muuttanutta Lyyliä tuolla koirien paratiisissä.
 Mandyn kaverina elää myös neljä kissa kaveria joista Hiili ja Lotta päätyivät Runtujärvelle minun kauttani vaikka kissan akasvattaja en olekkaan. Nyt Mandyn perheseen kuuluu myös pari hevosta mistä mummo on oikein iloinen sillä Mandy viihtyy tallilla, siellä on hevonmunkkejakin aina tarjolla.
 Mandy on ollut tervekoira paria nuoruusiän hotspottia lukuunottamatta, aivan kuten siskonsa Milanakin oli. Mandy on aina ollut sellainen vastuun kantaja joka on osannut ottaa osaa perheen iloihin ja murheisiin omalla ihmeellisellä tavallaan, mutta nyt Mandy on heittäytynyt "eläkkeelle" ja nauttii elämän iloista ja antaa Lyylin hoitaa osan asioista.
Parhaimmat kiitokseni Samille ja Hannalle  kun annoitte pienelle Mandylle kodin ja vaikka Samin ja Hannan tiet ovat eronneet niin Hannankaan yhteys Mandyyn ei ole katkennut. Mandy elää tällä hetkellä Samin ja Sannan perheessä onnellisena 10 tyttönä.
 Välillä on hyvä ottaa päikkärit ja nähdä unta kesästä kun pääsee taas uimaan Runtujärven aaltoihin siitä Mandy nauttii.
Mandy ja kesä 2017
Sami varmaan laittaa meille vielä synttärikuvia niin lisätään ne tähän sitten aikanaan, mutta vielä kerran ONNEA MANDY. Mandyn synttäripäivän kuvia ja tunnelmia.Belunan Kingly Mandy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti