perjantai 19. huhtikuuta 2019

Porvoossa

Ensinnäkin oikein hyvää ja rauhallista koirarikasta pääsiäistä kaikille ystävilleni. Muistetaanpa antaa niille karvaisille kavereillekkin omat munat ei kuitenkaan suklaamunia vaan ihan aitoja kananmunia.
Hyvää pääsiäistä
 Tänään oltiin sitten vierailulla Porvoossa äitini luona. Rosé pääsi tapaamaan ensimmäisen kerran mummoa ja tietenkin Pilvi oli myös mukana.
Menomatkalla pysähdyttiin kerran taukopaikalle, koska Rosén mielestä  jo reilu puolituntia olisi riittänyt autoilua. Päästiin kuitenkin perille. Siellä sitten olikin melkoinen jännityskohde nimittäin hissi, pieni koppi mihin olisi pitänyt mennä, Rosén mielestä hyvin arveluttava paikka. Onneksi meillä oli monta tilaisuutta treenata hissiin menoa kun kipaistiin pissalla (äiti asuu 7 kerroksessa) namiahan se vaati mutta  oka kerta päästiin hissiin ja vauhdilla ulos.
 Hei mummo minä olen pieni koiranpentu Rosé ja tulin sinua katsomaan. Hauska tavata.
 Mummon mielestä pieni eläin oli aika vilkas ja touhukas, se ehkä johtui siitä että mummon tavarat vaihtoivat paikkaa huimaa vauhtia ja välillä istuttiin vesikupissa ja kauhottiin tassuilla vettä niin että saatiin mummun lattiat pestyä. Mummun varpaitakin yritettiin hieman maistaa.
 Täällä kaupungissa on tosi kummallisia penkkejä joku on sotkenut ne mutta kyllä niillä voi istua.
 Täällä kaupungissa on tosi paljon erilaisia penkkejä.
 Hieman alkoi mietityttää miksi kummassa Rosé oli liimannut itseensä tuollaisen kolmen euron lapun. Aikoikohan hän myydä itsensä mummolle ja jäädä kaupunkikoiraksi.
Äidin kanssa käytiin viemässä isälle kukkia, sillä maanantaina tulee jo kolme vuotta kun isä jätti meidät ja siirtyi omalle tähdelleen, Pilvi pääsi tottakait mukaan. Kiitos taas äidille oli mukava käydä äidin lihapatojen ääressä ja nam ne sämpylät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti