torstai 11. huhtikuuta 2019

Vaikeita tehtäviä.

Tänään oli Rosélla taas uusia asioita opiskeltavana. Lähdettiin autolla Turkuun ja siellä olikin jännittävä tuttavuus, nimittäin suojatie, se oli varsin arveluttava tuttavuus ja oikein piti harjoitella useamman kerran, että uskalsi siitä yli mennä, onnistui kuitenkin lopulta. Mutta juuri kun tästä haasteesta oli selvitty ilmestyi eteen vielä suurempi tehtävä, ihan mahdoton tehtävä.
Vaikka kuinka venytti itsensä pitkäksi niin ei vain selvinnyt miten olisi ollut viisasta toimia, mutta onneksi oli KePo mukana ja hän ratkaisi vaikean tilanteen nostamalla Rosén rappujen yläpäähän. Sitten tavattiin mummi ja KePon sisko, kummatkin antoivat rapsutuksia ja mummilla oli jopa namia tarjolla, olipas kiva vierailupaikka. 
 Tänään päätin olla oikein koiralähtöinen ja päätin tajota matolääkkeet koirille mahdollisimman herkullisella tavalla. Rosé ja Pilvi söivät omansa ihan kädestä. Sitten päätin jauhaa isojen koirien matolääkkeet jauhoksi ja sekoittaa naudanmahaan mikä on koirieni herkkua. Ensin Taiga, joka tutki hieman epäillen liha-annosta mutta söi sen kuitenkin hyvällä halulla, Keela ei edes tutkinut vaan söi ruuan ilolla ja halulla. Tosca joka aina syö kaiken ei sitten halunnutkaan syödä moista sekoitusta, no laitoin siihen lisäksi kananmunan, sen Tosca  jotenkin noukki ja söi, sitten laitoin piimää ja senkin Tosca  joi mutta suurin osa kuitenkin lihasta  oli jäljellä ja varmaan se matolääkekkin. Loppujen lopuksi annoksesta ehkä meni puolet loppu ei sitten vain uponnut. Kauppaan hakemaan matolääkettä lisää, mutta nyt on pulma paljonkohan minä annan Toscalle lisää kun en tiedä paljonko on jo saanut no onneksi matolääkkeestä ei helposti saa yliannostusta, söihän BB kerran kahdeksan koiran matolääkkeet kerralla eikä saanut edes ripulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti