tiistai 2. huhtikuuta 2019

Tutustu

Tänään on mielenkiintoinen päivä pienen pennun elämässä. Tänään lähdettiin kodin ulkopuolelle ja ei ihan mihin tahansa vaan moottoripyöräliikkeeseen. Rosé pääsi mukaan hakemaan KePon uutta moottoripyörää, tavattiin monta setää ja tätiä nähtiin autoja ja aivan ihana polkupyörämies, joka poikkesi tieltä liikkeen pihalle kun näki Rosén ja polkupyörä oli Rosésta niin mukava että sitä piti pyytää leikkiin. Liikkeen vanha arvokas spanieli ei juurikaan noteerannut pentua ei sopinut hänen arvolleen katseli vain arvostellen pienen matkan päästä
KePon uusi moottoripyörä

Kukas se pääsi ensimmäisenä pyörän kyytiin.

Jännittävää oli seikkailla liikkeessä

Olipas jännä päivä

Pieni eläin suurten mailmassa

Nyt väsyttää

Tää murisee aika kovalla äänellä

Mun mamma sanoi että me mennään pois kun tää alkaa murisemaan.
 Aamu alkoi kuitenkin toisissa merkeissä, nimittäin ensimmäinen yksinoloharjoitus oli vuorossa. Me lähdettiin Pilven kanssa kaverikoira keikalle ja Rosé jäi yksin kotiin.
Rosélle jätettiin "ihme"kuppi johon hän uppoutui hyvin intensiivisesti eikä edes huomannut kun me Pilven kanssa lähdettiin kun me tultiin kotiin niin siellä Rosé nukkui rauhallisesti.
Herkkukuppi

Olen käyttänyt tätä menetelmää jokaisen oman koirani pentuaikana ja hyvin tuloksin kukaan koiristani ei ole kärsinyt eroahdistuksesta.
Tänään ollaan myös ulkoiltu vaikka ulkona puhaltelikin aika kylmä tuuli, ei haitannut.
Niin mielenkiintoista

Hyvä haju tässä kivessä

Kaverukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti