sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Juhlapäivä

Tänään on ollut juhlapäivä kun saimme olla KePon kanssa mukana kastetilaisuudessa missä pieni prinsessa sai kauniin nimen Jessica Mikaela Adalmina.

Juhlat olivat lämminhenkiset muutenkin kuin sään puolesta. Ja draamaakin oli sillä isosisko järkyttyi kuullessaan että pappi sanoi että lapsen nimi on Jessica ja alkoi itkeä hillittömästi, että väärä nimi. Ilmeisesti pikkusiskoa oli  ennen virallista nimeä kutsuttu "työnimellä" ja nyt pettymys olikin suuri kun se ei ollutkaan valittu nimi. No ristiäisten jälkeen kuivattiin kyyneleet kun selvisi, että kyllä kaikki on hyvin ja oikea nimi pikkusiskolle oli annettu. 
Tänään odotettiin sadetta ja iloitiin, että ei tarvitse kantaa vettä puutarhaan, mutta kuinka kävikään ei pisaraakaan tullut. Ukkonen vain kierteli jossain  kaukana, niin että vain Keela ja Taiga sen kuulivat.
Taiga ei ole ennen reagoinut ukkoseen, mutta nyt on alkanut ottaa mallia lapsestaan Keelasta, kun Keela lähtee sisälle niin Taiga lähtee kanssa.
Taiga kaivoi tässä muutama ilta sitten lelujen joukosta mustekalan, jota kuonolla kun tökkii niin se ääntelee kuin sammakko. Taiga ihastui kurnuttavaan leluun eikä tietenkään sitä Rosélle antanut vaikka toisen kovin teki sitä mieltä. Yöllä kun Taiga nukkui mustekalansa kanssa päätti Rosé ryöstää tuon halutun lelun ja siitä syntyi yöllä kahden aikaan aikamoinen härdelli kun Taiga halusi mustekalansa takaisin ja toinen ei antanut ja Pilvi hakkui ja sitten haukkui jo Toscakin. Mustekala päätyi minun haltuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti