sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Ruusu kukkii

Juhannus taitaa tehdä tuloaa ja olla aika lähelläkin, koska juhannusruusu alkoi kukkia tänään oikein kunnolla.
Miksi aina epäillään en varmasti ole maistanut juhannusruusua.


Taiga

Rosélla on uusi tosi ärsyttävä tapa. Kun kutsu käy syömään, lähtee Rosé ihan eri suuntaan ja kuikuilee jostain talon kulmilta. Sitten alkaa leikki nimeltä pyydystä Rosé. Kun illalla kutsutaan nukkumaan taas ihan sama homma kolme koiraa juoksevat vauhdilla sisälle ja tämä yksi katsoo mihin pensaaseen nyt tunkisin itseni niin että mamma ei varmasti saa minua kiinni  ja ihan kiva jos siellä vaikka olisi nokkosiakin. Sitten taas alkaa pyydystysleikki ei viitsi jättää yöksi pihallekkaan nukkumaan.
Tänään meille muutti uusi puu ja sen kun Rosé huomasi niin hyvin päättäväisesti sitten suunnistettiin tutkimaan mistä oikein on kysymys. Pahoin pelkään, että FB:ssä on vedonlyönti käynnissä kaunko minun suuri haaveeni punakoivu saa olla paikoillaan.
Olen kerran aikaisemmin tilannut netistä punakoivun taimen ja olipa ihmetyksen sormi hämmästyksen suussa kun koivuni saapui perille tulitikkurasiassa ja oli pituudeltaan noin 2 cm. Ei siitä taimesta meillä koivua kasvanut mutta jospa tästä nyt onnistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti