maanantai 7. joulukuuta 2020

On se söpöä omistaa koira

 Kyllä elämä koirien kanssa on ratkiriemullista. Viime yönä koirat halusivat ulos klo 00:24 ja 02:15 ja 04:00 ja kun päästän ne ulos mennään pihalle makoilemaan ja yksi yrittää syödä kaikki mailman heinät risut ja männynkävyt. Klo 03 heräsin ihan itse ja aloin haistella mun nenään haisee kakka, mistä se haju nyt tulee. Pilvi nukkuu mun tyynyllä nappaan koiran ja mennään kylppäriin ja aivan oikein karvoihin oli litistynyt kakkapötkylät. Eivät sitten irronneet joten hain sakset ja aloin parturoimaan koiran takapuolta. Aamulla sitten yksi oksentaa valtavan kasan risuja ja kuusenhavuja, no onneksi oksentaa...


Veljeni olikin kommentoinut tätä päivitystäni tuolla fb:ssä, että nämä minun juttuni pitäisi julkaista ihmisille, jotka suunnittelevat koiran hankintaa.

Oli meillä hauskaakin, kun joku oli avannut ulkovaraston oven ja hakenut sitten sieltä kastelukannun, minun punaisen uuden kastelukannun ja sitä vietiin sitten ympäri pihaa ja kun vihdoin sain kannun kiinni niin se oli litistynyt ja täynnä reikiä, jipii saan uuden kastelukannun jälleen ensi kesänä.

Samaan aikaan mattotelineellä ollut mattokin oli vaihtanut paikkaa ja koristikin pihanurmikkoa. Kukaan ei tietenkään ollut sitä sinne vienyt, eikä vetänyt sitä pitkin rapakkoa. Hauskaa alkanutta viikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti