maanantai 13. syyskuuta 2021

Perunapellolla

 Nyt oli pakko lopettaa pihatyöt, pää ei kestä enempää. Menin kellariin ja löin pään täysillä oven yläpuolella olevaaan palkkiin, näkyi kaikki taivaan kappaleet ja hetken päästä kävelin puun ohi ja oksa tökkäsi ihan silmän alle. Perunat tuli kuitenkin nostettua niin siniset kuin keltaisetkin. Apulaisiakin oli ihan yli oman tarpeen sillä oli vaikea kuokkia kun joku makasi koko ajan varsien päällä tai varasti ämpäristä perunoita. Siniset peruna olivat niin piilossa että sai moneen kertaan kuokkia että löysi ne.



Tämän perunan nimi on Synkeä Sakari ja siitä kerrotaan että se on keltaista perunaa terveellisempi Suomalainen superruoka.

Pihalla on myös koirien lisäksi toinekin villi tapaus nimittäin villiviini joka on muuttanut pihallemme ihan itse.





Tänään on syksyinen kaunis päivä ja tänään olisi ollut Taigan 9 v syntymäpäivä. Viime vuonna oli myös kaunis syksyinen päivä ja vietimme synttäreitä ihanalla yhteisellä metsälenkillä tänään vietimme sitä retkeä Keelan kanssa kahden muistellen Taigaa.

13.9.2020 Taiga ja Keela

Täällä me Taigan kanssa juostiin nyt vain mamma on mulla seuranani. Hyvää syntymäpäivää äiti sinne jonnekkin. Minun on ikävä sinua niin kuin mammallakin. Ei voi aina ymmärtää miksi sinun oli lähdettävä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti