lauantai 4. syyskuuta 2021

Rosé

Oltiin tänään Rosén ja Keelan kanssa Myllyn ostosparatiisissa. Keela oli mukana kun ajattelin että olisi tuki ja turva Rosélle, joka luultavasti alkaa arpomaan lattioiden kävelykelpoisuutta. Aivan oikein arvattu Rosé on erikoinen koira, hän tarkastelee kaikki lattiassa esiintyvät värisävyt ja varsinkin niiden vaihtelut. Saumat ja lattiamatrialit ovat erityisen tarkastelun kohteina sekä kaikenlaiset listat ja tarrat mitä lattioihin on liimattu. Myös mosaiikkikuviot olivat erityisen kiinnostavia koska niissä oli laattoja laitettu moneen eri asentoon ja paljon eri värejä. Materiaalilta toiselle ei voi siirtyä vaan jokainen siirto pitää tarkin harkita ja kokeilla voiko jalalla astua vai ei. Rosé tarkkaili myös miten Keelan käy koska Keela kulki kaikkien lattioiden yli katselematta niiden rakenteita. 

Molemmat koirat saivat paljon huomiota ja rapsuttajiakin kyllä riitti. Isot koirat herättävät todella paljon huomiota ja ainakin monen kasvoilla karehti kaunis hymy kun katsoivat meitä.  Ihmisiä olikin paljon liikkeellä. 
Olen todella paljon miettinyt mistä tuo Rosén käytös johtuu, enkä kyllä keksi mikä sen takana olisi. Rosé kävi pentuna  monissa paikoissa, pentukursseilla, näyttelykursseilla ja kuljettiin monissa paikoissa, mutta vaikka Rosé ei missään tapauksessa ole arka koira niin lattiamateriaalit ovat vain hänelle aina hyvin tärkeät tarkistaa että voiko niiden päällä kävellä. Merkillisintä on, että jos hän tänään päättää kävellä jollain lattiapinnalla niin huomenna hän voi päättää ettei se ole turvallista lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti