lauantai 27. marraskuuta 2021

Rose´n ensimmäinen virallinen vierailua kaverikoirana.

 Nyt mä olen niin ylpeä mun koirista ja varsinkin Rosésta joka on tänään ollut ensimmäisellä virallisella kaverikoira keikalla. Rosé selvästi nautti tästä tehtävästä. Olimme lemmikkitarvikekauppa Willissä Raisiossa siis Keelan ja Rosén kanssa. Hieman sisäänmeno jännitti kun oli taas lattiassa niitä saumoja, mutta hetken tuumattuaan Rosé asteli kuin vanhatekijä laattalattiaa pitkin. Rosé jaksoi oikein hyvin tunnin ottaa vastaan rapsutuksia ja kylläpäs rapsuttajia riittikin ja onneksi koiria oli paljon. Tarjonta ja kysyntä kohtasivat.







Keela oli aika jännä kun välillä kun ei nähnyt Roseá huolestui tosi paljon ja piti lähteä katsomaan missä Rosé on ettei vain ole mitään ongelmaa. Täytyihän kaverista pitää huolta kun toinen oli ensimmäisellä vierailullaan. Vierailulla oli todella monta rotua edustettuna. Koska Pilvi on siirtynyt eläkkeelle lupasin tuoda Pilvelle jotain kivaa tuliaista.






Pilvi sai uuden pelinja siinä on riemua riittänyt. Pilvi tykkää tosi paljon noista älypeleistä. Tällainen koiramainen päivä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti