keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Suru

 Monta suru-uutista on taas tänä syksynäkin tullut niin omien kasvattien kuin ystävienkin taholta. Lämpöiset osanotot Selenen isän poismenon johdosta ja juuri eilen luin että myös Hani on menehtynyt, Hani oli koira jolla oli suuri merkitys minun ja varsinkin Keelan elämässä. Sain Hanin emännältä suurta tukea ja lohtua Keelan kanssa, mistä olen kiitollinen hänelle. Lämpöinen osanottoni myös Hanin perheelle. 



Kyllä ihminen saa olla todella kiitollinen koirille, sillä koirat osaavat tuoda ihmisiä yhteen ja solmia ystävyyssuhteita heidän välilleen. Olen aina ollut sitä mieltä, että koirilla on hyvin tärkeä tehtävä tässä maailmassa. Toiset saavat tehtävänsä valmiiksi lyhyemmässä ajassa kuin toiset, mutta kaikki he lähtevät luotamme jättäen suuren tassun jäljen sydämeemme ja palan rakkautta.

2 kommenttia:

  1. Itselleni merkitsevät koirat ja heidän omistajansa/ kasvattajansa todella paljon, saan iloa yksinäiseen elämääni juurikin koirista sekä heidän puuhailuistaan. Koiraihmiset ovat oma "rotunsa", ovat ystävällisiä, auttavaisia, sosiaalisia ja paljon paljon muuta. Heillä on aivan omanlaisensa ote elämään sekä muihin ympärillään, puhumattakaan omista lemmikeistään. <3

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos Arja osanotosta ja kauniista sanoistasi. <3
    t. Hanna

    VastaaPoista