torstai 18. huhtikuuta 2024

Kuningatar on vaihtanut valtakuntaa

 

Belunan XL Sea Breeze "Sissi" (20.1.2012 -18.4.2024)


Tänään on surullisia uutisia kerrottava rakas Sissi on tänään jättänyt perheensä. Sissi ei sairastellut  vaan hän poistui ns. saappaat jalassa. Kunnioitettavan 12 v iän hän saavutti tammikuussa ja silloin kävimme häntä tapaamassa.

Sissi eli perheensä kanssa tuolla saariston puhtaassa meri-ilmastossa ja nautti elämänsä ajan puhtaasta luonnosta, liekö se ollut pitän iän salaisuus vai sitten se suunnaton rakkaus mitä Sissi sai perheensä taholta. Kasvattajana saa aina olla onnellinen kun on saanut kasvatilleen sen mailman parhaan kodin ja nöyränä kiitänkin Marjoa ja Karia Sissin hyvästä hoidosta ja kaikesta huolenpidosta mitä Sissi sai osakseen heidän luonaan. Sissi sai elää onnellista koiran elämää kaikilla mausteilla.

Tänään koitti Sissin aika ja hän poistui läheistensä saattelemana, siellä hän nyt sisaruslauman kanssa katselee Siriuksen tähdellä.
Aina se koskettaa kun jotain niin rakasta kuin koira menettää sen joka pyyteettömästi rakastaa, lohduttaa ja on aina läsnä kun omistaja niin haluaa. Ei koskaan hylkää ei arvoste ja sitten sanotaan se oli vain koira. Voiko ihmisellä arvokkaampaa ystävää olla kuin se vain koira. Sissin perheelle  osaa suruun ottaen ja kaikkea hyvää toivottaen. Sissille hyvää matkaa sinne uuteen valtakuntaan, mistä puuttui yksi hieno kuningatar.

Aivan kuin olisit vielä vierelläin,
mutta en vain sinua nää.
Ehkä olemme aina lähekkäin.
Rakkaus kun on pysyvää,
ja rajat ylittää.

2 kommenttia:

  1. Lämmin osanottoni Eemelin siskon perheelle sekä rakkaalle kasvattajalle. - Se ei koskaan ole "vain" koira, vaan rakas perheen jäsen <3

    VastaaPoista
  2. Lämmin osanotto Sissin perheelle ja kasvattaja Arjalle. <3
    t. Hanna

    VastaaPoista