torstai 25. huhtikuuta 2024

Taas oltiin opiskelemassa

 TÄnään oli taas koulupäivä, tänään opeteltiin luoksetuloa, odottamista ja ohittamista sekä pieni käsittelyharjoitus. Nameja meni paljon varmaan ei iltaruoka enää taida maistua, mutta kivaa oli. 

Kauniisti osaa odottaa


Jes taitava tyttö

Täytyy oikein ihmetellä miten noin pienessä koirassa on "ladattuna" niin paljon energiaa. Siivousapulainen kulki jokaisen reissun mun mukana tai jos halutaan ilmaista asia toisella tavalla roikkui joka matossa kuin takiainen. Sitten pestiin lattiat , tai roikuttiin mopissa mukana ai niin välillä lakaistiin myös roskat pois eli vietiin harjaa joka suuntaan. Roskapusseja myös riepoteltiin ja kengät siivottiin uusiin paikkoihin. Pyykkejäkin viikattiin ja ripustettiin narulle eli roikuttiin sitten niissäkin. Lelut kerättiin ja levitettiin samalla vauhdilla. Mutta saatiin siivottua vaikka aikaa se vaati.


Hauska tuo Mincan turkki joka on alkanut kasvaa pentukarvan tilalle. Muutenkin tuo Mincan karva on erikoista verrattuna leon karvaan jonka voi esim  karstata matoista irti ja niin tein nytkin ja sen jälkeen matoissa olikin pientä lyhyttä karvaa joka ei sitten lähtenyt mihinkään. Minca alkaa harrastamaan myös tomaatin viljelyä kunhan ilmat lämpenevät.




1 kommentti: