tiistai 16. huhtikuuta 2024

Madotusta

 Nyt on sitten madotuksen aika MInca sai kolmen päivän matokuurin ja Rose´sai sitten eri merkkistä ja sitä riitti vain yksi kerta. Mincalle on aivan sama minkälainen pilleri hänelle annetaan kaikki käy.

Pihan vartijat

Reilun viikon päästä on sitten varattu rokotusaika. Hieman aina mietityttää tuo koiran rokottaminen, kuinka turvallista se on. Tosin myös ihmislapsia rokotetaan ja itse olen lapsuudessani "kärsinyt" siitä että minua ei uskallettu rokottaa hinkuyskää vastaan joten sairastuin sitten siihen tautiin ja se oli ollut vaikea, onneksi en itse muista asiaa kun olin niin pieni.


Kyllä on hienoa viettää tätä pentuaikaa ja seurata kuinka pieni oppii joka päivä uusia asioita ja touhuaa kaikenlaista. Tänään olemme mm. keskustelleet onko turvallista syödä ruusupensaan oksia. MYös talouspaperin käyttäminen on ollut esillä, Minca oli ymmärtänyt, että kun löytää rullan se pitää kerralla käyttää koko rulla tyhjäksi.

Huomenna on taas Mincan lempipäivä, se on siivouspäivä, ihana liikkuva moppi, harja, lasta ja paikkaa vaihtavat matot wau miten paljon puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti