lauantai 2. toukokuuta 2009

Aslan isän terveiset


Tänään pennut saivat Aslan-isukin terveiset kun Susanna kävi pentuja katsomassa. Tarkkana sai olla, ettei Susanna vienyt Aslanille tuliaisiksi yhtä pikkuista niin ihastunut Susanna oli Aslanin ja Bellan lapsosiin. Susanna oli tehnyt pennuille aivan ihant pehmolelut, ja jokainen pentu sai oman tunnusvärinsä mukaisen pehmoluun. Tuhannesti kiitoksia. Pennut saavat saamansa lahjan sitten mukaan omaan kotiinsa. Bella kyllä tiesi, että Susannan kassissa oli myös herkkuja hänelle ja muille koirille.



Hei Bella ja lapsoset täällä isukki Yestas Dazzler "Aslan".



Lähetän tässä myös naamakuvani, jotta voitte katsoa ovatko pennut perineet minun komet piirteeni.


Pennut olivat saaneet tänään kaksi uutta hoitotätiä (tosin vahingossa). Pentupihan portti oli unohtunut Harryltä hetkellisesti auki ja niimpä Diwa ja Lotta olivat hiipineet pentuja hoitamaan, Bella makoili tyytyväisenä pihalla ja katseli kun hoitotädit tutkivat pentuja, kun Diwa ja Lotta huomasivat minut menivät ne ihan nolon näköisiksi ja ihan kuin olisivat pelänneet että olivat tehneet jotain luvatonta. Pennut olivat ihan tyytyväisiä uusiin hoitotäteihin vai olennainen puuttui, siis maitoa ei ollut tarjolla.



Susanna kuiskii Aslanin terveisiä lapsosille.



Hienot luut.



Missä on mun väri, riittääkö varmasti kaikille, minä lasken nämä 1, 2 ..



Pienet koirapainit menossa



Minunkin oli pakko ostaa pari narulelua kun kävin kaupassa.



Näin sitä kuljetaan tuolin alta eikä pelota yhtään.



Päivän oivaltaja oli sininen pentu, sillä tänään se huomasi, putken mikä on ollut pentupihalla, ja samalla se keksi että putken läpi voi juosta ja yksi kerta olisi ollut ehkä vahinko, mutta pentu kulki putken läpi kolme kertaa ja putki ei ole ihan lyhyt. Siis tässä kasvaa tuleva agility-koira.


Huomenna on jännittävä päivä kun pennut saavat vieraita ja tapaavat jo osan omista tulevista perheistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti