lauantai 30. toukokuuta 2009

Belunan Prince Dico lähti kotiin


Tänään sitten saapuivat Erja ja hänen miehensä noutamaan pikkuisen Dicon kotiin. Lapset olivat jääneet mummin hoiviin odottelemaan uuden perheenjäsenen kotiutumista. Dico kävi hyvästelemässä Bella-mamman ja niin aloi kotimatka koti Hyvinkäätä. Velipoika Dimi jäi ihmettelemään miten tässä näin kävi kun kaikki leikkikaverit katoavat ympäriltä, no huomenna Dimikin pääsee uuteen kotiinsa. Aamupäivän veljekset vielä tekivät puutarhatöitä syömällä ihan kaiken mikä oli vihreää ja oli ikään kuin istutettu.



Tässä vielä Dico ja Dimi touhusivat pihalla.



Tässä Dico on aloittanut tutustumisen uuteen perheeseensä oikein toden teolla. Kiito Erjan perheelle kun olette antaneet kodin pikkuiselle Dicolle ja kasvatatte Dicosta suuren upean "leijonan" pihallenne telmimään. Parhainta jatkoa ja pitkää yhteistä aikaa toivottaen.


Oliverin ensikuulumiset tuleavat tässä. Matka oli pennyt hyvin ja ruokakin maistui uudessa kodissa,paljon kaikkea uutta on jo Oliveri nähnyt ja ensimmäisenä Oliver sai tutustua Vantaalaiseen nurmikenttään, mikä olikin Oliverille mieleen.



Tämä on sitten minun uusi valtakuntani.



Vatsa täynnä ruokaa on kiva uinahtaa, tämä minun uusi kotini on oikein kiva paikka.


Kiitos Oliverin perheelle kuvista, Oliver näyttää kotiutuneen hyvin ja on onnellinen uudesa laumastaan.


Dino poikakin on kotiutunut hyvin ja viettää kauniista kesäpäiviä tuolla Kemiön saaaressa, terveiset sinnekkin ja tietysti pikkuiselle Sannille ja koirakaverilleen Nellille jotka kirmaavat Säkylän suunnalla. Sannikin lähetti minulle kuvansa kännykällä ja näytti niin söpöltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti