perjantai 8. toukokuuta 2009

Piimää


Tänään pennut ovat päässeet tutustumaan taas makujen mailmaan,sillä yllätyksesksi pennuille oli ruokakupissa jotain valkoista no sehän oli A-piimää, pennut pitivät piimän mausta ja nassutus oli melkoinen kun pennut kilvan söivät piimää ja samalla siinä hävisi muukin ruoka. Meidän kaikki omat koirat pitävät piimästä ja saavat sitä nyt aikuisena aina silloin tällöin kunon herkuttelun aika. Pentulaatikkoon ilmestyi tänään myös kaksi uutta lelua, vinkulelu ja jalkapallo ja heti selvisi kuka pennuista on oikea jalkapallotaituri ja kuka tykkää että lelu vinkuu.



Uusi lelu ja se vinkuu kivasti kun sitä puree.



Tunnelinvaltaaja



Jalkapallotähti



Minäkin haluan olla jalkapalloilija ja se on joukkuepeli tuumii oranssipoika kun vihreä poika omii pallon ihan itselleen.



Vihreäpoika on tosi kova leikkimään leluilla vaikka muuten onkin aika rauhallinen pentu.



Ei haittaa esteet, eikä tunnu käärmeet kun eteenpäin mennään yli vaikeuksien.



Tyynyt saisi olla vähän pehmeämmät tuumii prinsessa.



Etsi missä pentu?



Päivän päätteeksi ryhmähali.


Milanalla oli tänään jännittävä päivä, sillä Milanasta tuli nuori nainen ja ensimmäinen juoksu alkoi. Vähän polleena Milana kulkee ja on ylpeä kun saa olla lauman keskipisteenä kun muut haistelevat. Nyt meillä ei sitten ole yhtään vauvaa kun Milanastakin on tullut iso koira. No jospa Milana joku kaunis päivä tekee mammalle sitten pikkuisen leovauvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti