keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kaikki paremmin


Lotta voi hyvin ja nauttii erityis huomiosta. Haava on kertaalleen puhdistettu ja side vaihdettu, haava oli tosi kauniisti ommeltu ja se näytti hyvin siistiltä, mutta pitkä haava se oli. Lotalla on nyt selässä iso karvaton kohta n. kaksi miehen kämmenen leveyttä. Ja alkoipa tähän samaan sitten tuo Lotan juoksukin.



Lotta eilen illalla kotiin tullessa.


Olen tässä miettinyt,että kumpa joku näppärä ompelija tekisi sellaisen koirien "toipumis-vaate-malliston", meillä ainakin olisi heti asiakaskunta valmiina. Nytkin oli ongelma mistä löytyy niin pitkä paita, mikä yltää pepun päälle, koska Lotta notkeana kyllä itse ylsi pepun päälle nyppimään sidettä, no ei muuta kuin minun yöpaitani sai uuden muodon muutama reikä ja henkselit sukkahousuita, se on hyvä henkseli materiaali koska venyy ja ei haittaa koiran makuulle menoa jne. Sitten vain minun entiset lököpöksyt jalkaan ja uusi muotivaate oli valmis.


Pentukuulumiset:


Olen seurannut noita pentuja nyt sillä silmällä, että miten ne leikkivät ja näissä pennuissa on edelliseen verrattuna ihan selkeästi se ero, että nämä pennut leikkivät tosi paljon ja kantavat leluja ja vasinkin pallot ovat suosiossa. Pennut kantavat myös pehmoja ja puruluita mukanaan ja ovat tosi suloisia. Viime pentueessa oli vain yksi pentu joka tässä iässä kantoi tavaroita. Kun joku pennuista ottaa itselleen lelun niin hetkessä toisen pennun on saatava sama lelu itselleen. Ärinä on välillä kovaa kun pennut keskustelevat keskenään. Tänään kun pennut ulkoilivat niin kukaan ei halunnut tulla takaisin aitaukseen vaan ihan kuin olisivat tajunneet, että nyt karkuun ja kovaa kaikki levisivät ympäri pihaa. Pennut syövät nyt tosi hyvin kiinteää ruokaa ja senkin osalta ovat valmiita omiin koteihinsa, Bella imettää nyt pentuja 2 kertaa päivässä aamulla ja sitten illalla, se iltasyöttö on tosi suloinen tapahtuma, ihan kuin Bella sanoisi pennuilleen hyvää yötä. Bella nukkuu edelleen pentukehän ulkopuolella, mutta pennut eivät enää herää öisin.



Laitan tämän luun tuonne laatikkoon piiloon.



Me siivoojat!



Minä sain itselleni tämän kissan raapimispuun ja luun olen aika poika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti