tiistai 5. toukokuuta 2009

Pentulaatikon kuulumisia


Nyt ovat kaikki pennut tavanneet uudet perheensä ja viimeisenä oman uuden perheensä tapasi pikkuinen prinsessa kun Jukka ja Eija kävivät häntä tapaamassa. Ennen sitä kävi Erjan perhe tapaamassa pikkuisia poikia ja heidänkin perheessään odotetaan kovasti leovauvan kotiin tuloa.



Pennut esittelevät itsensä.



Prinsessojen ja prinssien kohtaaminen



Prinsessa tutustuu uuteen perheeseensä Eijan hellessä sylissä.


Nyt kaikki siis ovat siis tavanneet pennut ja saaneet pentukansiot ja "vauvapakkaukset" mukaansa. Harry on ilmoittanut kaikille että ennen pennun luovutusta hän pitää kokeet pentukansion sisällöstä ja kokeet ovat kirjalliset ja niissä on 60-100 kysymystä ja yhtään virhettä ei saa olla, no onneksi tämä on vain KePon huumoria. Lupaan ettei kokeita ole mutta kannattaa tietysti tutustua materiaaliin minkä on saanut jos siitä herää kysymyksiä niin voi sitten niitä minulta kysellä jo etukäteen. Kiitokset vieraille minun kesäkukkani sen kun vain kaunistuvat ja koirat ovat aivan onnessaan kun jokainen päivä on herkkupäivä.


Tänään pennut pääsivät taas ulkoilemaan ja siinä "kalja-kello" kilisi kun pennut kirmasivat terassilla. Pennut ottivat myös kovasti kontaktia perheen muihin koiriin jotka ilmestyvät heti pentuja katsomaan kun pennut ilmestyvät ulos.



Kellonsoittajat



Jahah tässäkö se pissapaikka oli?



Hei kuka sinä olet me ollaan pentuja?



Minä syön tämän koko pyyheliinan kun on niin hidas tarjoilu.



Minä nukun kivellä, eikun minäpäs, mutta minä en siirry, ei haittaa en minäkään.



Moi äippä, me tykätään susta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti