sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kiitos vieraille


Meillä on viisi pientä väsynyttä pentua  vain tuhina kuuluu kun kaikki nukkuvat sikiunta. Pennut ovat saaneet tutustua kolmeen uuteen kotiinsa. Kynsien leikkaus oli yllättävän helppoa kun pennut olivat lähes unessa kun niitä leikkasin. Kiitos kaikille perheille hauska oli teitä tavata ja hienoa että olette valinneet juuri Belunan pennun uudeksi perheen jäseneksenne. Oli hauska kuulla kasvattajana kuinka huolella olette koiran ottamista suunnitelleet ja kuinka hyvin perhettänne valmistaneet uuden perheen jäsenen tuloa varten.  Rakenteilla on koirakoppia, tarhaa ja pihanaitausta suunnitellaan ja hienointa oli se että vaikka perheen miespuoliset henkilöt eivät voi ihan niin julkisesti innostua kuin meillä naisilla on tapana niin kuitenkin jokainen perheenjäsen oli sitoutunut koiran hankintaan perheeseen.  Bella suhtautui myös luottavaisesti kaikkiin vieraisiin ja esitteli pentunsa ilman epäluuloja. Pienin vieras hieman ensin aristeli isoja  koiria mutta hienoa oli huomata kuinka Luna osaa lähestyä pieniä lapsia ja valoittaa heidätkin hetkessä puolelleen.



Ensimmäisinä pentuihin piipahtivat tutustumassa Jutta ja Benny, tosin Benny on kuvausajan kohtana juttelemassa Harryn kanssa Keimiön suurimman ja kauneimman koirankopin rakennusratkaisuista.



Seuraavina pentuihin kävivät tänään tutustumassa Laakon perhe  Vantaalta.



Tässä perheessä pennulla on monta hyvää hoitajaa.



Perheen äiti tutustuu pentuihin ja perheen isä oli varmasti tässä kohti kesksutelemassa Harryn kanssa kun kuvaajan kamera ei osunut häneen.



Laineen perheessä pennuista huolta pitää äipän ja iskän lisäksi kaksi komeaa nuorta miestä.



Tässäkin perheessä pentua odotetaan suurella rakkudella ja pennun tuloa on valmisteltu jo pitkään.



Kun vauvat oli ruokittu ne kellahtelivat toinen toisensa viereen nukkumaan ja näkemään utnta uusista kodeistaan. Kiitos hienosta päivästä ja koirat kiittävät saamistaa herkullisista tuliaisista ja parvekkeen pöytää koristaa myös kaunis orvokki istutus silmänilona meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti