maanantai 4. tammikuuta 2010

Taidenäyttelyssä


Oltiin tänään lumitaidenäyttelyssä, kyllä talvi on sellainen taiteilija ettei yksikään ihmiskäsi tai kamera pysty edes noita taideteoksia jäljentämään tai ei ainakaan sitä tunnelmaa mikä tällä hetkellä vallitsee lumitaidemetsässä, jossa valon antaa täysikuu taivaalta. Kyllä täytyy sanoa, että parasta hermolepoa on kävely talvisessa lumisessa metsässä koiran kanssa (en ole talvi-ihminen mutta nyt täytyy ihailla).



Milkku


Meidän yöelämä on aivan outoa, sillä viime yönä joku oli yrittänyt pukea minun rintaliivini päälleen ja molemmat henkselit olivat menneet poikki ja vielä useasta kohdasta. Harry ei tunnustanut mitään ja kukaan muukaan ei hätkähtänyt vaikka pyysin katsomaan silmiin kun kysyin oletko yrittänyt pukea rintsikkani yöllä päällesi, ei kukaan ollut asiasta kuullutkaan kaikki vain katsoivat minua kauniilla ruskeilla koiransilmillä, täytyy tänään kuulustella kissat.



Luna lumikuono


LOTAN KUULUMISET


Lotta on voinut tosi hyvin ja ruoka on maittanut oikein hyvin kaikki on syöty mitä on annettu syötäväksi. Ulkoiltu on ja sekin sujui ihan hyvin vaikka, jostain prinsessa on oppinut, että kannattaa nostella tassuja ihan pienin välein tarkasteltavaksi onhan se ihan kivaa kun mamma tarkastelee tassuja.



Lotta



Mitäs tuolla näkyy ihmettelee Milana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti