keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mitä meillä tapahtuu?

Tänään jäin taas miettimään, että mitä kummaa meillä mahtaa tapahtua kun olen töissä, sillä tänään oli kaksi asiaa mitä ei koskaan aikaisemmin ole tapahtunut. Kun tulin tänään töistä kotiin niin vaatenaulakosta oli otettu kaikki vaatteet alas ja ne oli levitetty eteiseen joka puolelle kaikkein kovinta kohtelua olivat saaneet KePon työhaalarit, sillä vuori oli irronnut  omaksi jutukseen. Meteliä piisasi sillä televiso huusi täysillä ja kysymys kuuluukin kuka sen oli päälle laittanut ja katsoivatko Pilvi ja Taiga edes lastenohjelmia vai jotain kiellettyjä























Tällä kauhukaksikolla sitä mielikuvitusta riittää. Kun avasin oven niin Pilvi teki kierroksen pihalla ja juoksi tuhatta ja sataa suoraan keittiön pöydälle yhdellä loikalla ja silloin lensi KePon teekuppi lattialle ja kuinkas ollakkaan siellä oli puolikupillista teetä joka levisi keittiön lattialle, joten tänään oli vauhtia pelissä kun tulin kotiin.

































Oli ihan pakko lähteä metsään rauhottumaan tuo riehakkaan kotiinpaluun jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Kyllä teillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää näin eläkeläisen silmillä katsottuna. Mutta usko tai älä ihan kateeksi käy!
    Marja-Liisa

    VastaaPoista
  2. Tämä on niin ihanaa, en edes muistanut kuinka paljon oma pentu tuo elämään väriä ja eloa.

    VastaaPoista