perjantai 23. marraskuuta 2012

Ostoksilla

Tänään lähdin töistä aikaisemmin (kiitos työnantaja) ja päätin pakata Taigan autoon ja lähteä Taigan kanssa ostoksille. Suunnistimme autolla tuonne Liedon keskustaan.  Menomatka sujui oikein hyvin, ja kauppaankin Taiga tuli rohkeasti ja tietenkin se kiltti kaupantäti antoi namia, mikä sai aikaseksi sen, että taiga olisi ostanut kaikki herkut mihin vain ylettyi ja kuulo meni ihan pois päältä. Kun vihdoin sain Taigan autoon niin Taigapa päätti ettei matkusta enää autossa vaan tunki kuin pököpää pässi ulos autosta ei auttanut ne herkutkaan mitä juuri ostettiin.  Taistelun jälkeen Taiga oli autossa ja matka jatkui ihmisten ruokakaupan eteen missä meidän piti tavata KePo, siellä käveltiin ihmisten joukossa ja kaikki olisivat kiinnostaneet Taigaa kovasti, eivät pelottaneet autot eivätkä polkupyörät. KePo sai iloiset hännän huiskutukset ja Taiga siirtyi isompaan autoon odottamaan meitä kun kävimme kaupassa.























Eilen illalla kun koirat hakviat nukkumapaikkaa oli Bianca mennyt Milanan paikalle nukkumaan, mut ta Milana ei antanut sen häiritä vaan kiipesi omalle paikalleen puoliksi BB:n päälle.























Aikansa kun koirat olviat nukkuneet päällekkäin niin BB kömpi alta pois ja päätti, että tunnelma on hieman liian läheinen.























Lopputulos sohva on valloitettu takaisin ja voi jatkaa unosia hyvässä rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti