torstai 22. marraskuuta 2012

Viikonlopun alussa

Huomenna sitä ollaan sitten jo viikonlopun alussa kun on perjantai ja se on mukavaa. Tosin olen lupautunut tuomariksi lauantaina alla kerrottuun Syysmätsäriin. Minusta tuomarointi on tosi kivaa ja välillä hyvinkin haasteellista kun on kaksi kaunista koiraa vastakkain ja pitää päättää paremmuus järjestys.


Turun Seudun Koirakeskus, Yrittäjäntie 11, 21360 Lieto As


Tule harjoittelemaan koirasi kanssa ennen Turun isoja näyttelyitä!

Alustava aikataulu:
11:30 Ilmoittautuminen kaikkiin luokkiin alkaa, ilmoittautua voi aina luokan alkamiseen asti
12:00 Harjoitusluokka (typistetyt koirat, tuomarin omistuksessa olevat koirat sekä koirat, jotka haluavat ylimääräistä treeniä ennen oman kisaluokan alkua)
12:30 Isot aikuiset (koira yli 1-vuotias ja väh. 40 cm)
13:30 Pienet aikuiset (koira yli 1-vuotias ja alle 40 cm)
14:30 Paras Veteraani (koira yli 6-vuotias)
14:45 Isot pennut (koira 2-12 kk ja aikuisena väh. 40 cm)
15:45 Pienet pennut (koira 2-12 kk ja aikuisena alle 40 cm)
17:00 Junior Handler (esittelijä on 4-17-vuotias, ikä huomioidaan arvostelussa)
17:15 Paras Sekarotuinen (sekarotuiset ilmoitetaan perusluokkiin, esim. isot pennut, ja samalla rahalla pääsee myös paras sekarotuinen -luokkaan)
17:30 Best In Show
 Kaikki ovat tervetulleita viettämään mukavaa laatuaikaa koiriensa kanssa ja treenaamaan tulevia näyttelyitä varten .
Sunnuntaina sitten  Taiga saa lapsivieraita kun Meri Tuulen tullahdus astuu pihallemme ja Belindan ja Sissin perhe saapuu tutustumaan Taigaan ja tuomaan lapsi-ihmisiä Taigan ihmeteltäväksi. Ihanaa kun on ystäviä joilta voi vuokrata lapsia kun omat ovat jo kasvaneet ulos lapsen muotista.

































Tuo lapsienergia on tärkeää pienelle koiranlapsellekkin. Tutustuminen eri kokoisiin ihmisiin on loitavaa koiran koulutusta.

































Koira on myös lapsen paras ystävä tässä kuva menneeltä vuodelta ja kvuassa taitaa olla Mila  ja Lotta minusta niin kaunis kuva että oli pakko laittaa tämäkin tähän.  Ulona ei saa tällä hetkellä kuvia otettua kun on sateista ja märkää. Sisällä vauhtia on niin paljon ettei osu kukaan . Ensi viikolla onkin jännittävä tapahtuma kun Taiga menee pentutestiin odotan sitä innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti