lauantai 15. marraskuuta 2014

Hei hulinat

Tänään me ollaan hulinoitu sillä kun mevähän ryntäiltiin ja päätettiin ottaa mamman koriste kurpitsat niin silloin kaatui koko pöytä.
 Tinca säikähti hieman kun pöytä romahti ja kaikki nuo keltaiset ryömi pitkin lattiaa. Tinca meni keittiöön katsomaan mitä tapahtuu, mutta kun ei olut mitään vaarallista niin tuli mun kanssa selvittämään mitä aarteita me oltiin löydetty.  Meidän mamma sanoi no niin nyt kaatui pöytä.  Kyllä me se jo oltiin huomattu. Iski ja mamma korjasivat tuon pöydän ja ei edes mamman joku taidevati mennyt rikki. Mamma sanoi vain pöytiä saa aina uusia mutta onneksi pentuja ei sattunut ja se oli meistä ihan hyvä juttu, sillä me ei tahdota että mamma hankkii uusia pentuja. Kun tästä selvittiin niin mamma halusi ottaa meistä 8 vkois kuvia mutta me ei haluttu, joten iski pyydettiin apuun ja iski sanoi koko ajan ei tästä tuu yhtään mitää onko pakko ei nää halua ei nyt karkaa toinen varo se toinen putoo kohta. Iski kutsuu meitä vain se toinen ja toinen kun se ei erota meitä toisistamme vaikka me ollaan ihan eri näköisiä.
On meillä monta muutakin nimeä iski huutaa aina hei pissaliisat  ja kakkiaiset ja tasmanian tuholaiset ja riiviöt. Meistä ne kaikki on oikein hauskoja nimiä, tietäisipä iski millä nimillä me häntä kutsutaan.
 Mä osaan olla nätisti mutta sisko aina tekee temppuja ja sen takia meistä ei saada kauniita kuvia, vaikka mamman mielestä ne kaikki on kauniita vaikka ei niin onnistuneita.
 Miksi sä mamma vingutat sitä lelua, voitaisiin me istua tässä muutenkin jos ei olisi niin kiire omiin puuhiin.
Me ollaan nyt täytetty kahdeksan viikkoa ja mamma sanoi että ei meitä voi vieläkään luovuttaa kun pennun huonoin luovutusikä on 8 vkoa, sillä silloin meille voi tulla pelkokausi ja Tincalle se iski päälle kun pöytä kaatui.
Tänään meidät punnittiin ja me oltaisiin haluttu olla siinä yhtä aikaa ja silloin vaaka näytti tasan 20 kg, mitä väliä sillä on  mitä kumpikin painaa voidaan ihan hyvin ottaa yhteispaino, mutta ei se riittänyt mammalle.
 No saatiinhan me sitten  omatkin painot Tinca 10,4 kg ja Tosca 9,6 kg. Aina tuo Tinca saa enemmän noita kiloja mutta olkoon mä en välitä sellaisesta.
 Me ei ymmärretä miksi ihmeessä mamma kulkee kumisaappaat jalassa sisälläkin, ei meitä ainakaan haittaa vaikka lattialle vähän tulee vettä kun me tehdään uimaharjoituksia vesiastiassa.
 Iski sanoi, että olipas hyvä kun nostettiin tuo lattiamatto  metrin verran seinälle niin ei valu vedet mihinkään. Mamma on myös kova leikkimään se haluaa että pe pyydystetäään sen lelua ja kun me saadaan se lelu kiinni niin mamma on hyvin iloinen.
 Mamman lelussa on varsi ja se on sinen ja sitten siinä on joku moppi ja sitten mamma juoksuttaa sitä pitkin lattioita niin että me saadaan ajaa sitä takaa, välillä se ottaa sen toisen lelun jonka nimi on kuulemma harja sitäkin voi pyydystää. Nyt me syötiin ja sitten meitä alkaa nukuttaa ja meillä on koiran päivät sillä  mamma sanoi Naukkikselle, että sillä on kissan päivät kun se nukkui koko päivän pussilakanan sisällä, se on se kissa jota ei kannata pyydystää sillä on sellainen piikkipussi ja se ryhtyy lätkimään sillä jos sen pyydystää.
Aamulla klo 8:30 ja hieman vielä väsyttää

Illalla klo 19:30 ja nyt hieman vielä väsyttää. Kauniita unia kaikille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti