sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Sunnuntai

Päivä on kulunut lähes lepäillessä ja koiria helliessä. Pieniä askareita ollaan KePon kanssa tehty, mutta muuten vain nautittu yhdessä olosta. Ensi viikolla onkin sitten tapahtumia lähes joka päivälle. Maanantaina Keela lähtee retkelle "kauneushoitolaan", siitä kuulette sitten huomenna. Laitetaanpa tähän tyyntä nais- kauneutta.
Ihana Tyyne

Keelan sisko Tyyne
 Muistutetaanpas sitten mieliin hieman koiranvesiastian valinnasta. Koirahan tarvitsee raikasta vettä aina juodakseen ja kupin materiaalin valinta on erittäin tärkeää. Jos valitset muovisen astian altistat koiran mahdollisuudelle allergisoitua muoville, muovi myös raapiintuu nopeasti ja näihin koloihin jää helposti bakteereita muhimaan, mitkä voivat sairastuttaa koiran. Itselläni on omakohtainen kokemus asiasta. Kesällä helposti laittaa vesiämpäreitä koirille eri puolille pihaa ja näin tein minäkin. Luna alkoi hangata kuonoaan ja nopeasti olivat huulet ihan röpölöiset ja täynnä rosoista näppylämuodostelmaa, joka ilmeisesti kutisi kovasti. Kysymyksesssä oli allerginen reaktio muoviastiaan, lääkärireissu ja lääkekuuri. Ilmiö ei koskaan toistunut kun vaihdoimme ruokakupit joko keraamisiin tai metallisiin kuten juomaämpäritkin.
Liam

Tyynen velipoika
 Kyllä nuo pennut kasvat todella nopeasti, ei vi enää puhua pikkuisista pennusita ovat ne sen verran kookkaita pakkauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti