maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuonna 2007

Olen kerännyt nyt kuvia vuodelta 2007 joita olen pystynyt saamaan, eli julkaisemiani kuvia vuodatus.netissä. Tässäpä eräs päivitys vuodelta 2007 ja muutama muistojen kuva jotka löysin.

Oltiin Diwan kanssa taas "ukkoja" etsimässä ja kyllä oli hauskaa, Diiwa viiletti kuin tuulispää löytäen kaikki ukot ja saaden jokaiselta herkkupalleroita. Tätä lajia Diwa kyllä ymmärtää tässä on jotain hauskaa kun vatsakin täyttyy ja löytää niitä kilttejä setiä ja tätejä. Diwalla oli uudet hakutreeni liivit ja kyllä oli tyttö ylpeä. Meillä olikin jännittävää kun meillä oli vieraana eräs toinen hakuporukka, ja saimme käyttää ihan vieraita maalimiehiä, joitakin arempia koiria se hieman jännnitti, mutta Diwa paineli reippaasti luokse niin että pusikko ryskyi. Ennen kuin koirat haettiin jokainen esitteli oman rotunsa ja kertoi, mitä haluaa koiransa kanssa tehdä, me kun ollaa harjoiteltu vielä vähän aikaa niin ei tehty mitään kovin vaikeita. Diwan maalimiehet olivat n. 40 m ja ensimmäinen oli haamu, muut olivat täysin piiloutuneita. Diwan pitää tarjota makuuta kun menee maalimiehen luo ja niin Diwa tekikin jokaisen kohdalla. Päivän kohokohta, ainakin muiden mielestä oli se, että kun itse olin maalimiehenä, olin piiloutunut sellaiseen puulaatikkoon mikä oli pusikossa ja suoraan murahaispesän päällä, ja hermo petti juuri 5 minuuttia ennen kuin hakeva kora olisi tullut kun muurahaisia oli housuissa ja pusoron sisällä ja hiuksissa, ei auttanut kun heittää vaatteet pois ja siinäkös muilla riemua riitti niin että metsä raikui, suotakoon se heille.
Diwa

 Sitten löysin monta ihanaa kuvaa Turrista mailman ihanimmasta kaukkaristamme, johan sen ilmekkin kertoo että Turri oli ihana.

Keinussa kesällä kerran
Älkää nyt peljästykö en aio julkaista uudelleen kaikkia vanhoja tarinoitani, sillä varmaan meille vieläkin tapahtuu hassuja asioita joista voin kertoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti