keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suruviestit vain jatkuvat

Tuntuu kuin sydän revittäisiin rinnasta niin paljon on nyt suruviestejä. Eilen illalla sain suruviestin mikä kertoi pienen Sanni prinsessan (Belunan Princess Dina 6.4.09-31.10.2017) yllättäen jättäneen perheensä. Sanni nukkui yllättäen pois kotonaan  jättäen suuren suuren aukon perheen elämään.
 Sanni oli iloinen ja leikkisä koira ja eleli parhan kaverinsa Nellin kanssa. Päivällä kaikki oli ollut vielä hyvin ja Sanni oli juoksennellut ja hassutellut. Sanni rakasti metsiä, joissa Sanni pääsikin Nellin kanssa juoksentelemaan. Muistan aina kun Bellan kakkospentue syntyi ja siellä oli vain yksi pieni prinsessa prinssien joukossa. Prinsessalle oli monta kotia odottamassa, mutta kaikista hyvistä ehdokkaista valitsin sitten sen mailman parhaan kodin Sannille ja hän pääsi Jukan ja Eijan perheeseen Nellin kaveriksi. Muistan sen onnen mitä perhe tunsi saadessaan pikkuisen prinsessan ja kaverin Nellille.
 Kyynelsilmissä luen Eijan kiitosta jonka hän kirjoitti näin : Kaunis kiitos Arjalle, että saimme Sannin. Sanni rikastutti elämäämme ja ilostutti meitä hyväntuulisuudellaan  joka ikinen päivä. Eijalle ja Jukalle kuuluu nöyrin kiitokseni kun annoitte Prinsessalle elämän jollaisesta  moni koira voi vain uneksia. Nyt oli sitten vain Sannin aika lähteä.
 Nyt Nelli on yksin ja kaipaa varmasti parasta kaveriaan. Sanni sai koko ikänsä elää "isosiskon" hoivassa ja opastukssa.

Astuin kyytiin iltasoihdun
avaruuteen kulkemaan.
Anteeks anna, että poistun
Luokses jää sydämeni asumaan.
Avaruuden tähtihaasta
tassullani vilkutan
ikiunen ihmemaasta
viestin kerron rauhaisan.
Birgit Ahokas

 
 

2 kommenttia:

  1. Oi, jälleen suruviesti :(

    Sannin kotiväelle ja Arja-kasvattajalle lämmin osanotto.
    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Sanni lähti kauniin syyspäivän iltana tähtien tuikkiessa. Kiitos Arja ihanista sanoistasi. Ne lohduttavat.
    t. Eija&Jukka+Nelli

    VastaaPoista