perjantai 1. helmikuuta 2019

Ei ihan paras idea

Ei ihan aina kaikki ideat ole niitä parhaita ideoita. Yritys kuitenkin oli hyvä, nimittäin päätin että tänään lähdemme Toscan kanssa lenkille teitä pitkin koska eilen oli rankanpuoleinen tuo umpihanki lenkki tuolla metsässä. Alku meni kuin tanssi VR oli aurannut huoltotien radan varteen ja siinä oli helppo tallustella. Saavuin sitten lenkin puoleen väliin ja huomasin että peltotie mitä pitkin meidän olisi pitänyt kulkea oli jotenkin kadonnut.
Missä tie?
 No eihän sitä voi periksi antaa vaan urheasti lähdin rämpimään tuota oletettua peltotietä eteenpäin, etenemistä vaikeutti se, että upposin nivusia myöden umpihankeen. Kun olin puolessa välissä niin jalat olivat ihan maitohapoilla , pakko oli huilata ja hetken miettiä käännynkö takaisin vai jatkanko eteenpäin. Tosca oli sen näköinen, että jos et pysty itseäsi itse hautaamaan sinne hankeen niin minä kyllä autan. Retkeä viilensi vielä pellon yli puhaltava itätuuli joka pöllytti silmät täyteen tuota kevyttä lunta.
 Koirakin oli lähes selkää myöden lumessa vaikka käveli mun kantapäillä koko tuskallisen matkan. Tosca yritti kyllä kiivetä reppuselkään vai olisiko sittenkkin yrittänyt haudata mut sinne hankeen. Huomenna ei mennä tielenkkiä taidetaan taas palata metsän siimekseen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti