sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ei ole todellista

Nyt alkaa olla vitsit vähissä, kun tuota lunta vain tulee ja tulee. Tänään tehtiin KePon kanssa yhteensä 2 tuntia lumitöitä. Olimme kumpikin aivan loppu kun saatiin homma hoidettua ja sen jälkeen kun vilkaisi ikkunasta niin siellä sataa taivaan täydeltä lunta. KePo joutui tekemään lumityöt vielä illan suussa uudelleen, en voinut mennä häntä auttamaan kun käteni kiukustui aamuisesta hommasta niin että sillä ei voi tänään enää tehdä juurikaan mitään, toivottavasti särky rauhoittuu.
 Koirat tietenkin auttoivat kuinkas muuten. Sitten huomain että Taiga rapsuttaa korvaansa ja menin katsomaan ja voi harmi korvat olivat töhnäiset. Mikä kumma saa nuo Taigan korvat töhnimään. Varasin ajan lääkärille jo huomiseksi, sillä en tahdo, että tulehdus pääsee pahaksi koska sitten joudutaan taas huuhtelemaan.
 Huomenna siis menemme taas katsomaan Heikki Merimaata, toivottavasti saamme tilanteen nopeasti hallintaan. Sisarusvierailut ovat aina riemastuttavia vai mitä mieltä olette tästä vauhdista ja touhusta kun Nuka ja Vega tapasivat.







Ihanat muruset jotka edelleenkin ovat toistensa parhaat kaverit se on jatkunut jo pentulaatikosta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti