perjantai 22. helmikuuta 2019

Kiire päivä

Tänään päivämme alkoikin sitten aamusta klo 06 kun KePo lähti hakemaan rustokuormaa koirille. Nyt on taas 150 kg rustoja pakkasessa.  Seuraavana olikin sitten vuorossa kampaajalla käynti ja tällä kertaa sitten päätin että kevät on tullut ja sen myötä kevät tukkakin.




Seuraavaksi sitten oli vuorossa taulun noutaminen kehystämöstä.
 Tämä upea työ on Mari Juuti Artin käsialaa ja pääsee seinällemme leojen ja Pilven joukkoon. Tässä taitaa olla nämä tilaustyöt koska nyt loppuu seinät. Kaupan kautta kotiin ja siellä jo odottikin puunkaataja. Saimme vihdoin apua, kun iso mänty alkoi nostella juuriaan ja kallistua uhkaavasti taloamme päin. Mänty oli noin 30 m korkea ja kasvanut muutenkin kieroon. Erittäin vaikeasti kaadettava koska tilaa ei juurikaan olut, mutta tällä tavalla se sitten otettiin paloina alas.


 Kiitos puunkaatajalle nyt on taas yksi huoli vähemmän eikä tarvitse pelätä että talo vaurioituu. Koirat eivät voineet ymmärtää miksi piti olla sisällä juuri silloin kun jotain jännää tapahtuu. Loppuillasta sitten pelattiin Skippoa äidin kanssa jonka kanssa seurustelu jäi tänään vähäiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti