maanantai 18. helmikuuta 2019

Uroksen kevät huumaus

Olen kirjoittanut narttukoiran  "naistenongelmista ja heidän perheistään, mutta unohtanut täysin, että myös uroskoirien kodeissa eletään keväthuumauksen aikaa vaikka urokset eivät koe juoksuja ja valeraskauksia niin  Vegan omistaja valotti minulle hieman heidän arkeaan, kiitos Päivi ja Jesse. Tässä lainaus Päivin kertomuksesta. Kertomuksessa esiintyvä Nelli on perheen narttukoira.
On niin paljon hyviä hajuja joiden perään ei pääse. Koska hajujen lähteet ovat saavuttamattomissa niin Nelli-parka on joutunut Vegan innokkuuden kohteeksi. Vähänkään kun silmä välttää niin Vega on Nellin selässä tai nuolemassa tätä korvista ja päästä. Eikä Nelli itse sano toiselle mitään.
Lisäksi hajut ovat ruvenneet jo hämäämään syömistä. Aamuisin varsinkin syöminen on aika olematonta, joskus menee ihan vähän toisinaan ei yhtään mitään. Iltaruoka onneksi vielä paremmin maistuu.
Pihalla on kiva olla ja nyt viime päivien aikana sinne on haluttu myös yöllä. Vega tulee herättämään samalla tavalla kuin jos hänellä olisi hätä, mutta pihalle päästyä huomaa ettei hänellä mitään hätää ole, hän vain haistelee tai voi ruveta leikkimään Jessen jo jäätyneellä työhanskalla. Ja sisälle ei ole mikään kiire, ei vaikka itse pitäisi päästä lähtemään töihin tai olisi kiva mennä nukkumaan. Hän vain tuijottaa etujalat terassilla että en tule sisälle.
Iltaisin on ollut paljon asiaa ja Vega on jutellutkin pitkät pätkät päivistään, me ei vain aina olla ymmärretty mitähän yrittää sanoa.
Rankkaa on tuo pojan elämä.
Hieno löytö jäätynyt hanska

Kauniisti kasvanut poika

Prinssi Vega

Mikä ihana maski Vegalla onkaan

Hauska poika kertakaikkiaan.
 Kiitos että jaoitte tämän uroksen keväthuumauksen, Vega on varmasti jutellut teille, että tyttöystävän puutehan se taitaa vaivata, mutta ihan hyvä että kaikkea ei aina ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti