tiistai 12. maaliskuuta 2019

Sekaisin

Päivät on menneet ihan sekaisin kun seurannut tuon pienen Parsaklaanin vauvan elämän alkua. Eilinen blogikin on jäänyt kirjoittamatta. No jospa nyt sitten taas palattaisiin arkeen. Tässä kuitenkin vielä pari kuvaa kultakimpaleesta.
Äiti ja tytär

Tästä minä aloitin kasvamaan isoksi hienoksi koiraksi.
 Se on valtava muutos emän elämässä kun emä saa ensimmäisen kerran pentuja. Varsinkin jos pentuja on vain yksi niin pentu voi  saada huolenpitoa ihan yltäkylläisyyteen asti. Voi olla että emä on niin innokas hoitaja ettei malta antaa pennun edes nukkua. Toisaalta emä voi myös hylkiä pentuaan koska se voi jopa olla emästä pelottava tai vähintäänkin arveluttava. Laitoin tähän linkin eläinlääkärin antamiin vinkkeihin miten parhaiten selvitään alkuajasta. https://www.omaelainklinikka.fi/koiralle-pentuja-tulossa-lue-elainlaakarin-vinkit/
Omien koirien kanssa on kuitenkin lenkkeilty eikä ihan kokonaan olla hurahdettu tuon pienokaisen tähden vaikka lähellä on.
 Taiga on niin hassu kun kuljettiin tuolla hagilla niin hänen täytyy kulkea joka askel samoja reittejä mitä minä kuljen vaikka tein minkälaista kiemuraa niin joka kiemuran teki myös Taiga Minusta tuntuu että Taiga on  perässähiihtäjien sukua.
 Moni muukin on pelloilla käyskennellyt monen laisia jälkiä oli jäänyt jäljelle. Paljon jäljistä oli jänisten jälkiä ja näytti siltä, että jänikset olivat pitäneet tanssiaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti