lauantai 2. maaliskuuta 2024

Kevään merkkejä

 On se varmasti nyt kevät alkanut niin monta kevään merkkiä oli ilmassa, tai oikeastaan maassa. Me nähtiin hämähäkki joka mennä viipotti polun poikki.Ojissa vesi lorisi ja puissa kuului linnun laulua. Pajunkissat olivat kuitenkin vielä tiukasti omissa makuupusseissaan. Lenkkipolulle oli ilmestynyt paljon sulia kohtia ja jäätikkö oli muuttunut pehmeäksi paikoin ihan mössöksi. Kun polkua reunustivat sulaneet pientareet vaistomaisesti alkoi katsella ettei siellä vain ole jo heränneitä kyitä, ei onneksi. Ilma suorastaan tuoksui keväälle vain aurinko puuttui.


Yksi kevään merkki on sekin, että tekee mieli pukeutua kevät vaatteisiin ja juuri niin Rose´tekikin pukiessaan uuden kevät pannan kaulaansa.


Kotonakin on kevättä jo nähtävissä kun katselee kodinhoitohuoneen pöytää.


Kotona sitten herkuteltiin samalla herkulla mitä Lasse Sievinen salkkareissa usein valmistaa eli hirvipaistilla.


Ja vielä yksi kevään merkki nimittäin miesflunssa se on iskenyt Harryyn täydellä voimalla ja kaatanut miehen sängyn pohjalle. Parhaani mukaan olen toista lääkinnyt on kuumaa juotavaa, yskänlääkettä ja nuhatippoja ja särkylääkettä ja hunajaa, mutta vain pieni piipitys kuuluu sängyn pohjalta. Paranemisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti