maanantai 18. maaliskuuta 2024

Kevättä huudeltiin talvi tuli

 Miten meille oikein kävikään kun kevättä huudeltiin niin talvi tuli. Hetkessä muuttui tuo maisema hyvinkin talviseksi. Tänään oli kaunista puhtaanvalkoista, mutta kun tuuli osui kasvoihin niin meinasi naama irrota. Polut olivat hävinneet ja saatiin oikein kunnolla talven tuntua lenkillä.


Tukkiauto oli sentään tehnyt meille polun mitä pitkin kulkea, vaikka kyllä kengät oli täynnä lunta kun takaisin tultiin tuota radan vieressä kulkevaa VR:n huoltotietä siellä ei ollut liikkunut ketään. Pihallakin päästiin lumitöiden makuun eilen.


Rosella oli niin kiva päivä eilen kun hän pääsi vierailulle paikkaan mihin jokaisen koiran pitäisi joskus päästä käymään. Rose kävi vilkaisemassa koirien paratiisiä. Siellä oli henkilökohtainen palvelija pariskunta ja herkkuja ja lisää herkkuja ja sitten oli niitä rapsutuksia ja sitten oli lisää rapsutuksia. Kiitos Ilkka ja Jaana oli kiva vierailla luonanne ja samalla hieman haikeaakin kun muisteltiin ihanaa Tincaa jonka kuva meitä katseli seinältä.

Rose´on hyvin valikoiva kenet hän hyväksyy, mutta tuosta palvovasta katseesta ei jää epäselvää, ihania ihmisiä tuokaa mut uudestaan tänne tai vaikka jättäisitte en olisi pahoillani.

Mamma toi setä ja täti on ihania ne niin tykkää musta ja mä niistä.


Musta ihan näyttää , että keittiön pöydälle olisi saattanut jäädä joku herkkupallero vielä vaikka mä söin jo yhdeksän.


Sitten päivän vihjeeseen aikaisemmat vihje sanat ovat siis  - kaasu -kypärä - lujatahto ja nyt listaan lisätään - Schumacher -.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti