sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Pentuvieraita

 Tänään Mincalla kävi ensimmäiset vieraat, kiitoksia ihanista tuomisista. Kyllä vieraiden vastaanottaminen voi olla rankkaa.


Sitä voi nukahtaa vaikka kesken leikin kun oikein väsyttää. Ruoka on maistunut tänäänkin oikein hyvin. Rose´kävi kerran ihan vapaaehtoisesti haistamassa pentua  mutta ilmeisesti haisi pahalle koska poistui hyvin kauas takaviistoon.

Toivottavasti se kohta lähtee kotiinsa. Katson sitä vain ihan salaa täältä puun kolosta.

Päivistä on hävinnyt paljon tunteja ihan ihmeellistä aika hurahtaa kuin siivillä ja joka välissä mennään ulos pissalle ja muille asioille. Ei sitä muistakaan kuinka usein pentu haluaa asioilleen. Silloin ei kannata hidastella tai kiire lorisee lattialle.  Pentu ehti pissata matolle ja sen jälkeen Rose´ei enää voinut kulkea siitä yli vaikka kuinka puhdistin sen paikan. Pentu oli kakannut pihalle ja kun lähdettiin Rose´n kanssa lenkille niin  kakka piti kiertää pihan toista laitaa pitkin. Harrykin sanoi tänään kyllä nyt tietää ainakin sen että se ei ainakaan ollut Rose´joka halusi kaveria. Kyllä minä vielä uskon että kaikki kääntyy hyväksi. Edistystä on jo se, että tänään Rose´jo söi, eilen ei edes herkut kelvanneet.




Hänessä on kyllä sohvan valtaaja geenejä. Hän on myöskin asettunut asumaan meidän kaikkien sydämiin. Kyllä minä niin kiitollinen olen että hänet sain.




Tämä pentu rakastaa ihmisiä kun istahtaa mihin tahansa niin heti hän kiipeää syliin ja käy siihen nukkumaan. Kaihoten hän myös katselee Roseá mutta ei kuitenkaan lähesty koska Rose´kääntää aina päänsä pois niin pentu peruuttaa.


Onneksi unikavereita kuitenkin löytyy. Sanat ei riitä kuvaamaan tätä onnea. Lähetetään terveisiä Merri veljelle.

2 kommenttia: