tiistai 5. helmikuuta 2013

Toinen lomapäivä vietetty

Kyllä nämä lomapäivät häviävät käsistä ihan hui hai hei. Tänään sain niin kauniin kortin ystävältäni, että ihan kyyneleet tulivat silmiin. Meidän  ystävyys on kuin lottovoitto sellaisen kokee vain kerran elämässään ja tähänkin tarinaan liittyy koiranpentu. Ehkä jonain päivänä kerron teille tämän tarinan, mutta tänään en sitä tee.
Kiitos ja vielä kerran kiitos.

Biancakin oli saanut näin kauniin kortin.
Tänään pidin välipäivän en ollenkaan käynyt eläinläkäriasemalla, kuulun heidän kalustoonsa tai ainakin omistan ne kalusteet ja metri kertaa metrin palan lattiaa siitä kassan edestä. Tänään lenkkeiltiin sitten sateen sattuessa ja lunta tulikin aika reippaasti.
Lotalla on ihana tapa kun Lotta pysähtyy haistelemaan nostetaan tassu ylös.

Nam tässä on jotain hyvää

Vainukoira Lotta

Ja vauhti kiihtyy

Mitäs tuolla tapahtuu

Tassu ylös ja taas haistellaan.
Lotan kanssa on niin ihana lenkkeillä kiikkeitäni ei tarvitse miettiä missä koirani kulkee, sillä koirani tietää missä minä kuljen. Tänään olin kyllä tosi ylpeä Lunasta, oltiin lenkillä ja minulla oli Luna vapaana ja silloin ihan yks kas oli edessämme polulla kaksi ihmistä ja kolme Saksan paimenkoiraa. Koirat olivat hihnassa ja Luna vapaana. Pysähdyin ja kutsuin Lunaa joka kulki  n. 10 metriä edelläni , Luna pysähtyi kääntyi ja palasi luokseni  vaikka vieraat koirat haukkuivat raivoisasti. Kytkin Lunan hihnaan ja suoritimme oikea oppisen koirien väistön ja irroitin Lunan hihnasta ja matka jatkui.Taiga oli tänään mummolassa hoidossa kun itse olin käymässä niskakoulussa, joten monen moista opiskelua on menossa, tässä kulussa taidan kyllä jäädä luokalle.
Kiitos mummi hoidosta oli kivaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti