perjantai 27. syyskuuta 2013

Kalakestit tänään

Tänään koirilla oli kalapäivä, lohta laitettiin kuppiin vihannespedille ja öljyinen kastike päälle. Taiga katsoo kuppiin, no en ainkaan tykkää tuosta lohesta, no eipä tietenkään tykkää. Taiga on pieni ronkeli koira, koska sai eilen keitettyä maksaa niin onkin sitten päättänyt syödä keitettyä maksaa, jota meillä ei nyt ole tarjolla. Vaikka aina sanotaan, että koira ei ole karvainen lapsi niin kyllä Taiga minusta usein muistuttaa kiukuttelevaa lasta  joka ronklaa ruuan kanssa joka ei halua antaa harjata turkkia jne.
 Leonberginkoira ja syksy ovat kaunis yhdistelmä ainakin minun mielestäni, tässä Milana juoksentelee syksyisellä pellolla.
 Belunan Kingly Milana, meidän ensimmäinen oma pentumme  jonka Bella mamma aikoinaan mailmaan putkautti.
 Paloma on sitten Milanan tytär jonka toivomme saavan vauvoja.
Huomenna koirat saavat hoitotädin kotiin, koska me lähdemme KePon kanssa juhlimaan äitini  ja isäni 80 v juhlia Porvooseen. Mielenkiinnolla  testaamme miten saadaan KePon kipsikäsi  puvuntakinhiasta läpi, ei viitsisi ihan leikata halkiota pukuun.

2 kommenttia:

  1. Taiga on selvästi murkkuikäinen ihana haastaja.

    VastaaPoista
  2. Karhukoplan blogi28 syyskuuta, 2013 01:00

    Meillä Martta on juuri samanlainen ronkeli....välillä tuntuu, ettei mikään kelpaa meidän hienohelmalle, joka ruokakupin jo nähdessään ilmoittaa haisevan mielipiteensä.. :)

    VastaaPoista