lauantai 13. lokakuuta 2018

Synttärit vai painajainen Belunassa


Tänään koitti se odotettu päivä nimittäin Sirius synttärit. Tämä viimeinen pentueeni on niin loistavan aktiivinen pentue joka on pysynyt yhdessä  jo kaksi vuotta ja aivan loistavaa he halusivat viettää synttäreitä yhdessä kasvattajan kanssa.
 Vain Nuka oli joukosta poissa pienen tapaturman takia, Nuka vietti sairaslomaa kotona, mutta niin monin tavoin hän kuitenkin oli mukanamme koko päivän. Parhaimmat kiitokset kaikille Siriuksille ihanista lahjoista joita minäkin sain vaikka mulla ei ollutkaan synttäreitä. Vaikka kaikki nämä minun kasvattini ovat minulle rakkaita niin aina pienen erityisaseman saa se ihka ensimmäinen ja sitten se viimeinen pentue. Hienoa oli että myös Marjo pääsi mukaan eli Maxin emäntä toi isukin terveiset pentueelle. Kun kaikki olivat tulleet lähdimme ensin pienelle metsälenkille, jotta kaikki pennut ehtivät kunnolla vaihtaa kuulumiset toistensa kanssa.

Jos metsään haluat mennä nyt sä takuulla yllätyt.
Me mennään ja tullaan
Seuraavaksi ihania tunnelmapaloja metsästä. Kuvat puhukuun ihanasta tunnelmasta ja iloisesta menosta.




























Kun lenkki oli tehty piti tietenkin ottaa yhteiskuvia ja jokainen pääsi myös poseeraamaan kasvattajalle.
Tästä voi päätellä kuka tätä orkesteria johti


Vega


Loimu


Hehku


Lumo


Siri



Ihanaa, mutta se kesti vain hetken.
Kun kahvit oli nautittu ja saatu pientä purtavaa olikin sitten ohjelman vuoro.
Valmistautukaa Painajainen Belunassa  alkkaa....

Nythän me tehtiin lenkki koirien kanssa ihan valmistautumatta, joten nyt sitten kilpailijat halusivat valmistautua lenkille monin eri tavoin. Ensin tietenkin piti tehdä eväät itselle ja koiralle.
Kasvattajan oikeudella valitsin aloittajaksi Vegan ja Jessen, paikka ei ollut ihan helppo, mutta ensimmäiseltä etapilta piti ottaa mukaan siis eväät, juomapullo  jossa oli vettä (voi kasvattaja oli hukannut korkit) ja tietenkin sitten  myös juomakuppi ja reppu otettiin mukaan. Tavaroita ei saanut laittaa vaatteiden sisään tai reppuun ne piti olla nähtävillä ainakin 2/3 osaa. Koira tietenkin otettiin mukaan pitkässä 3 metrin hihnassa. Yksi tärkeä sääntö oli se mikä ei ole kiellettyä on sallittua.
Seuraavaksi piti tietenkin varauta  ettei tule kylmä, eli kaulaliina, pipo ja hanskat mukaan.
 Ja voi että jospa sataa joten sateenvarjo mukaan. Ja jotain kivaa tekemistä pitää retkellä olla joten vähän lukemista mukaan sekä tietenkin onki.
 Matkalla Vega löysi vielä mukavan kengänkin jonka isäntä otti mukaan. No lelujakin piti olla joten vielä mukaan piti ottaa pehmolelu ja pallo.
 Vega alkaa jo hieman ihmetellä tarvitaanko retkellä tosiaan näin paljon tavaraa.
 Pieni lenkki tehty ja kappas vain nuotiopuut ja sytykkeet löytyivät ja nehän täytyy ottaa mukaan jotta saadaan pakkarat paistettua.
Hieman on tavaraa, mutta taitavasti Vegan isäntä ne kerää mukaan.
Maaliin saavuttiin ja kaikki tavarat mukana. Hieno suoritys ensimmäisen osa ei aina ole helppo. 
Seuraavana samalle retkelle lähti sitten Mika ja Lumo










Kolmantena retken aloittaa Siri ja Anna



















Sitten olikin Hehkun ja Päivin vuoro

 














Sitten olikin Loimun ja Jaanan vuoro















MAALISSA

Ajan otosta vastasi Marjo
Kilpailu oli rehellinen ja ankara ja voittajan aika oli 4 minuuttia ja kolme sekunttia. Voittajaksi selviytyi Jaana ja Loimu.
 
Kaikki kilpailijat tietenkin palkittiin

 



Me voitettiin

Onnea voittajille

Seuraavaksi sitten nautittiin Nukan ja Tiinan lähettämistä herkuista ja niitä kyllä riittikin ja koirat tykkäsivät.











Seuraavana olikin sitten kaverilahjojen jako ja luulen että taas koirat kiittävät. Koirat alkoivat olla hieman väsyneitä tapahtumarikkaan päivän jälkeen ja tämän jälkeen ohjelmassa olikin makkaran paistoa ja vapaata seurustelua.




Pihakuviakin on vielä jäljellä, mutta jätetään ne huomiseen. Kiitos vielä kerran kaikille oli hauskaa, mukavaa ja niin ihana nähdä teitä. Teillä on hienosti käyttäytyviä hyväluonteisia ihania leoja. Olen niin ylpeä teistä kaikista.

1 kommentti:

  1. On teillä ollut selvästi hauska päivä. Entisajan filmirullia oli palanut kuviin yhden kaupan verran. Upean sään osasitte valita. Retki luontoon lokakuun 13, päivä !!! Saattaisi sataa vaikka pikku-ukkoja tähän aikaan vuodesta. Upeaa Arja, että järjestät tällaisia tapahtumia. Niissä ilon lisäksi voi oppia paljonkin tavallinen koirantaluttaja, kun kohtaa samanlaisia taluttajia ja kasvattajan

    VastaaPoista