lauantai 6. lokakuuta 2018

Toimintapäivä

Tänään meillä on ollut toimintapäivä ja olemme aloittaneet päivän lenkkeilyllä, sitten olikin vuorossa tiukka rutistus eli kanalan siivous. Nyt kanat ovat saaneet puhtaan kanalan ja puhtaat purut ja oljet. Kun siivous oli valmis ja kanat pääsivät takaisin kanalaan niin kyllä alkoi sellainen poopotus ettei mitään määrää.
Taiga ja syksyinen metsä
 Kun kanat olivat saaneet puhtaan kodin niin olikin koirien vuoro. Koirat saivat myös puhtaat kopit ja uudet pehmusteet, vaikka koirat eivät nykyään juuri joudu tarhoissa olemaan niin jos joutuvat niin on puhtaat kopit heilläkin.
Keela myöskin syksyisessä metsässä
Kun koirat ja kanat olivat saaneet osansa olikin sitten pihan vuoro ja aloimme korjata kukkapurkkeja pois joista kukat olivat jo lakastuneet. Vielä jäi paljon tekemistä mutta alkuun päästiin. Kyllä koko koira porukka oli auttamassa tai KePon sanoin koko ajan jaloissa.
Voinko kiivetä puuhun?
 Puuhastelun jälkeen maistui ruoka ja tietenkin meille ihmisille sauna. Olipas hieno päivä, ai niin meinasi unohtua että koirat saivat kaikki omenat palkaksi kun olivat niin kovasti auttamassa.
Toscariini
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti