keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Vahinko ei tule kello kaulassa

Olen saanut Nukan emännältä luvan kertoa Nukaa kohdanneesta tapaturmasta. Nuka oli lenkillä metsässä ja kuten kaikki varmaan tiedämme nämä  Sirius-pennut ovat varsin vilkkaita. Nuka nappasi kepin maasta suuhunsa ja lähti juoksemaan "hepuli" vauhtia keppi suussa sojottaen ja lopputuloksena oli että keppi tökkäsi Nukaa nieluun. Nuka lähti päivystykseen, koska nielussa näkyi verta ja Nuka oksensi ja köhi ja oli vaisu. Päivystävä yritti tutkia nielua taskulampulla ja tuli siihen johtopäätökseen, että pieni ruhje nielussa ja määräsi kipulääkettä.
 Nuka ei kuitenkaan alkanut parantua odotetulla tavalla ja tänä aamulla Nuka oksensi jälleen ja oksennuksen joukossa oli myös tikku. Tiina päättikin , että nyt on aika viedä Nuka uudestaan toiseen eläinlääkäriin, jossa Nuka rauhoitettiin ja nielu päästiin tutkimaan. Ruhje / haava oli alkanut tulehtumaan ja olikin aikaisempaa luultua vakavampi.
Vierasesinettä ei nielussa enää ollut.  Nuka sai antibiootin ja tästä voi paraneminen alkaa. Valitettavasti Nukan pitää nyt ottaa rauhallisesti ja niimpä Nukan vierailu synttäreille jääkin nyt väliin.
Tämä Nukan tarina olkoon varoituksena siitä miten vaarallisia nuo kepit voivat olla kun huono tuuri sattuu kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti