maanantai 17. toukokuuta 2021

Eläinlääkärissä

 Tänään sitten lähdettiin eläinlääkäriin Pilven ja Keelan kanssa. Matka taittui vesisateessa jota ei tullutkaan ihan vähän. Autossa Pilvi ehti syödä hihnansa lähes poikki vain muutama säie jäi jäljelle. Kun päästiin perille ja saatiin P-paikka oli kaikkialla vettä niin paljon, että jouduin kantamaan Pilven osan matkaa, koska olisi joutunut muuten uimaan. Oltiin melkein perillä kun huomasin, että maski unohtui, ei muuta kuin takaisin autolle ja taas kannettiin Pilveä koska vesi ei ehtinyt valua sadevesikaivoihin vaan tulvi. Uusi yritys ja päästiin perille. Kun päästiin huoneeseen niin eikös Pilvi pissannut  toimenpidehuoneen lattialle, ei mitään pikku lirua vaan ämpärillisen joka valui pitkin lattiaa. Anteeksi. Lääkäri tosin sanoi, että tuonikäinen saa tehdä tuollakin lailla ei haittaa. Keelan korvat eivät olleet kunnossa no sen minä arvasinkin ja Keela joutui uudelleen korvahuuhteluun, mutta koska lääkärillä oli kiire päivä niin Keela jäi asemalle odottamaan, että koska hänet ehditään operoida. Pilvelle taas annettiin pitkävaikutteinen uutuus kipulääke Librela jolla toivotaan Pilven ellämään helpotusta.

Keelakin on kotiutunut ja korvat ovat nyt toisen kerran huuhdeltu ja lääkitys muutettiin pitkävaikuitteiseksi pistos hoidoksi joka uusitaan vkon kuluttua. Kotona korviin EI SAA koskea, mikä on Keelasta ja minusta hyvä juttu kyllä niitä onkin lutrattu ja lutkutettu.

Väshtänyt on tämä toinenkin potilas, onneksi vatsa on nyt täynnä ruokaa ja voi levätä rauhassa ja kerätä voimia. Puolen tunnin kotimatka muuttui tänään ihan mahdottoman pitkäksi, lähdimme klinikalta 20 yli kolme ja olimme kotona 15 yli 17  virhe, päätin käydä Liedon apteekissa kaksi työmaa-aluetta matkalla,  jossa sitten jonotettiin ja jonotettiin ja liikuttiin välillä metri. No onneksi Keela nukkui koko reissun. Nyt kuitenkin olemme kaikki kotona ja maassa rauhallista. Erittäin hyvä mieli jäi kuitenkin reissusta kun eläinlääkäri sanoi Pilvi on kyllä puhdasta kultaa niin ihana koira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti