lauantai 1. toukokuuta 2021

Vappu lenkillä

 Aurinko paistoi oli ihana keväinen sää ja lähdettiin koirien kanssa lenkille. Valitsin tällä kertaa tuon peltomaisemalenkin kun ajattelin että metsässä on taas ne käärmeet kömpineet esille. Ei päästy kuin hetken matkaa kulkemaan peltotietä pitkin kun törmättiin tähän kerälle kiertyneeseen auringon palvojaan.


Tömistelystä huolimatta hän ei lähtenyt mihinkään, nosti vain hieman päätään ja jatkoi auringon palvontaa. Loppulenkki yritettiinkin kulkea keskellä tietä joka sekään ei ollut helppoa, koska molemmin puolin olevilla peloilla jänikset esittivät kosiotanssejaan ja sehän oli sitten nuuskija-metsästyskoirille Rosélle ja Toscalle sellaista virikettä, että kumpikin ryntäili milloin mihinkin. Täytyy sanoa ettei voi puhua mitenkään rentouttavasta lenkistä näiden kahden kanssa. Onneksi tuo Keela on rauhallisuuden perikuva.


Keelan kanssa suunnattiinkin sitten metsään, koska se tuntui kuitenkin turvallisemmalta vaihtoehdolta. Sitten meidät oli kutsuttu ihanalle vappulounaalle kiitos ruoka oli niin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti