tiistai 11. toukokuuta 2021

Pilvi

 Pilvi kävi tänään fysioterapiassa ja kylläpäs oli paljon jumeja ja liikkuvuus oli huonontunut edellisestä kerrasta. Otettiin yhteyttä eläinlääkäriin ja nyt kokeilemme vielä uutta kipulääkitystä joka annetaan pistoksena kuukauden välein. Nimeltään uusi lääke on  Librela ( Librela monoklonaalista vasta-ainetta (bedinvetmab) sisältävä injektiovalmiste koiran nivelrikosta aiheutuvan kivun lievittämiseen.).

Toivotaan että Pilvi saa apua tästä valmisteesta, eihän mikään kipulääke poista noita ongelmia, mutta jos kuitenkin kivut saataisiin pois.


Tänään vihdoinkin tuli kesäpäivä ja aurinko paistoi, vaikka hieman tuulikin niin ei haitannut sillä "tuulenpalvojat" nauttivat.


Pihalla tapahtuu muutenkin nyt paljon nimittäin kukat puskevat esille.





Tervetuloa kesä ja lämpö.

10 kommenttia:

  1. Joko olette Librela-pistoksia saaneet? Onko havaittavaa muutosta parempaan ollut?

    VastaaPoista
  2. Olemme saaneet jo kolme pistosta ja vaste on ollut aivan uskomattoman hyvä. En olisi uskonut ellen itse olisi nähnyt. Pilvi liikkuu ja on iloinen ja toimelias , kipukäytöstä ei näy enää lainkaan.

    VastaaPoista
  3. Tämä on rohkaisevaa kuulla! Lumi-koirani sai ekan pistoksen kuukausi sitten ja koiran olemus muuttui rennoksi ja iloiseksi. Nyt taas kun vaikutus alkaa hävitä, tulee koirasta kankeampi selvästi. Huomenna uudestaan piikille👍

    VastaaPoista
  4. Minkähän hintainen pistoshoito on?

    VastaaPoista
  5. Pilven pistos maksaa 35 euroa. Pilvi painaa 7,6 kg, tuo hinta määräytyy painon mukaan.

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Onko Librela kokemuksia koiran nivelrikon hoitoon???

    VastaaPoista
  7. Uskomaton vaikutus chow-chowmme nivelrikkoisiin tassuihin nyt iso ongelma ettei Librelaa saatavilla��

    VastaaPoista
  8. Ei kannata Librelaa ottaa ensimmäistäkään pistosta, koska sen saatavuutta ei voi taata. Kannattaa käyttää sellaista kipulääkettä, jonka käytössä ei tule taukoa. Klinikalta kerrotaan, että on tehokas lääke, ihmettelen miten se auttaa kun sitä ei saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän käyttämällä klinikalla onneksi katkoksia ei ole tullut ja Pilvi sai avun loppuun asti.

      Poista
  9. Saksanpaimenkoirani, 10 v uros on saanut Portugalissa 2 injektiota kuukauden välein. Nyt juuri hain kolmannen injektion. Edellisestä oli kulunut kolme kuukautta. Koira vastas erittäin hyvin olkanivelen artroosiin. Pistosten väliä voi pidentää kahden injektion jälkeen.

    VastaaPoista