sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Onnea Bernoban BoutaBilvi "Pilvi"

 Tänään juhlitaan rakkaan Pilvemme 12 v synttäreitä. Pieni puikkonokkamme viettää suurta juhlapäivää. Oli jo aika kun uskoin ettemme saa näitä juhlia viettää, mutta uusi lääke antoi Pilvelle vielä koiranelämän arvoisia aikoja, mistä olen kiitollinen. Pilvi on iloinen itsensä ja jaksoi eilen juosta viipottaa metsässä yhdessä Keelan kanssa.


Pilvi ja Keela ovat parhaat kaverukset ja nauttivat yhteisestä laatuajasta yhdessä metsän siimeksessä.


Pilvi jaksoi oikein hyvin tämän metsäretken, koska hänellä oli palvelijat mukana ja matka taittui mamman repussa matkaten mennen tullen.











Pilvi on meidän perheen älykkö ja ilopilleri ja siellä missä Pilvi siellä aina haukku raikuu niin on paljon asiaa. Lahjaksi Pilvi sai älypelin sillä Pilvi rakastaa pulmapelejä mistä palkaksi saa namia.

Ei kestänyt kauaa kun Pilvi oli ratkaissut miten ne namit sielä saadaan. Hieman aluksi tuotti pänvaivaa nuo luun muotoiset vivut joista piti painaa niin vieressä oleva luukku aukeaisi ja saisi namin esiin. Aluksi Pilvi aina nosti tassun pois vivusta kun luukku aukesi ja silloin luukku meni heti kiinni. Mutta muutaman kerran jälkeen Pilvi oivalsi, että tassua ei kannata nostaa kun vasta sen jälkeen kun nami on syöty.

Synttärikakku kuvat tulevat myöhemmin. Nyt on syöty kakkuakin.

Mitä että kuka on maistanut minun kakustani. Kyllä minä tässä odotin ja vain ihan vähän maistoin tuosta reunasta.
HYVÄÄ SYNTYMÄ PÄIVÄÄ PILVELLE.

2 kommenttia:

  1. Onnea Pilvi! Löysin blogisi äsken kun hain tietoa Librela-lääkkeestä. On niin uusi lääke että paljon ei löyty vielä tietoa. Oma koirani sai eiöen ekan piikin ja odotellaan vaikutuksia. Olisi kiva tietää miten nopsaa teillä.alkoi auttamaan? Oletteko jo toisen piikin saaneet? Kuulin että sen jälkeen teho olisi vielä parempi jos on auttaakseen tämä lääke. Toivon kovasti että koirani Lumi saa myös apua ontumiseen ja alkavaan nivelrikkoonsa. Kaikkea hyvää trille, alan seurata blogianne kun liippaa niin moni asia omaa elämää (koirat ja kesäkukat nyt ainakin :) ) t Tarja jakoiranaa Lumi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kiva kun löysit blogini. Tosiaan Pilvi sai ensimmäisen piikin jo kuukausi sitten ja viimeviikolla sitten toisen. Pilven liikkuminen oli todella huonoa, takapää heikko (cushlingin-tauti) ja viimeisenä vaihtoehtona päätettiin eläinlääkärin kanssa kokeilla tuota uutta lääkettä. Kolmen päivän kuluttua Pilvi alkoi liikkua paljon paremmin ja jopa ravata ja juosta, mitä ei ollut enää tehnyt pitkiin aikoihin. Alkoi myös nousta esim sohvan reunaa vasten mitä ei ollut tehnyt ainakaan yli puoleen vuoteen. Koiran ryhtikin parantui eikä "raahannut" takapäätään enää. Meillä on lääkkeellä ollut todella hyvä vaste. Jos haluat keskustella asiasta lisää niin löydät minut FB:stä omalla nimelläni.

      Poista