keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Muna päivässä pitää koiran tyytyväisenä

 Rose´sai tänään kananmunan. Sitä on ilo katsella kun hänelle antaa munan. Varovasti ottaa suuhun ja kantaa pihalle, laskee nurmikolle varovasti ja laskeutuu viereen makaamaan ja sitten hyvin varovasti tehdään munaan reikä ja siitä sitten nuollaan sisus pois. Ei suinkaan rikota munaa.




Herkullinen välipala ja terveellinen sellainen. Illan suussa lähdimme vielä retkelle ystävä kutsui meidät iltalenkille ja lähdettiin tuonne Paattisten suuntaan ihan uusille tuoksuille.


Kaksi töyhtötukkaa retkellä maalaismaisemassa.  En tiedä muituttaako koira emäntäänsä vai toiste päin. Hauskaa meillä kummallakin oli. On niin ihanaa kun Rose´lähtee innolla mukaan ja tykkää autokyydistä. Tänään ostettiin myös  turkintukihoitoon tarkoitettuja öljyjä. Toivotaan että saadaan turkki kiiltämään ja vahvistumaan. Päädyin alla esitettyyn tuotteeseen. 


Ravintolisä turkin ja ihon hyvinvointiin. Marjaöljykapseli auttaa ylläpitämään ihon luontaista kosteutta ja ehkäisemään kuivumista sekä siitä seuraavaa kutinaa.


Täydennysrehu sopii sekä kissoille että koirille pennusta senioriin. Myös tiineenä olevalle lemmikille kapselin voi antaa hyvillä mielin.


- Rauhoittaa ihoa ja ylläpitää tervettä turkkia

- Ylläpitää ihon luonnollista kosteutta, taistellen allergiaoireita (kuten kutina ja ihoärsytys) vastaan

- Tukee atooppisen ihon hoitoa

- Ehkäisee ihon kuivumista ja kutinaa

- Vähentää karvanlähtöä

- Auttaa ehkäisemään hilseen ja hiivan muodostumista

- Vahvistaa ihon suojakerrosta

- Ei eläinperäisiä proteiineja tai rasvoja

- Hypoallergeeninen

Kotimaisista marjaöljyistä saa runsaasti uniikkeja, hyvinvointiin vaikuttavia antioksidantteja sekä Omega-rasvahappoja. Funktionaaliset marjaöljykapselit ovat valmistettu luomu- tai villimarjoista. Ympäristöystävällisessä uuttomenetelmässä käytetään ainoastaan hiilidioksidia sekä painetta, ei liuottimia. Toiminnalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristöhallintajärjestelmän sertifikaatti. Gluteeniton kapseli on täysin kasvipohjainen lisäravinne, jonka valmistuksessa ei ole käytetty eläinproteiineja tai kalaöljyjä. Myöskään geenimuunneltuja ainesosia, väriaineita, makeutusaineita, hiivaa tai laktoosia reseptistä ei löydy.

Sarjasta löytyy vielä kolmas tuote, tämä on suunnattu erityisesti ikääntyville koirille.


Nyt kannattaa tarkistaa anturoiden ja turkin kunto ja miettiä olisiko tarvetta jollekin lisäravinteelle, jos kaikki on kunnossa se on hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti